Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Καμπάνα 30.000 ευρώ στο «Αλ Τσαντίρι» από το ΕΣΡ



Καμπάνα 30.000 ευρώ στο «Αλ Τσαντίρι» από το ΕΣΡ

Πρόστιμο-μαμούθ επέβαλε στον Alpha και το «Αλ Τσαντίρι» το ΕΣΡ κατά την σημερινή του συνεδρίαση, εκδίδοντας παράλληλα οδηγία προς τους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας, ενόψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών.

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, επιβλήθηκε πρόστιμο 30.000 ευρώ για γλωσσική απρέπεια, υποβάθμιση ποιότητας γλώσσας στον Alpha και την εκπομπή «Αλ Τσαντίρι» στις 25/10/2011.

Παράλληλα, από 1ης Απριλίου όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί εθνικής εμβέλειας οφείλουν σε μηνιαία βάση να ενημερώνουν το ΕΣΡ για τις κάθε είδους εκπομπές τους που αφορούν την πολιτική επικαιρότητα και με οποιονδήποτε τρόπο προβάλλουν πολιτικά στελέχη, υποψήφιους βουλευτές και πολιτικά κόμματα, συμπεριλαμβανομένων ειδησεογραφικών εκπομπών, εκπομπών λόγου, δελτίων ειδήσεων κλπ ανεξαρτήτως της ώρας προβολής τους. Η ενημέρωση θα γίνεται με τη χρήση ειδικής φόρμας που θα βρίσκεται στην ιστοσελίδα του ΕΣΡ. Κατά τη διάρκεια των προεκλογικών περιόδων, η υποχρέωση ενημέρωσης του ΕΣΡ αφορά όλους τους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας, εθνικής και περιφερειακής εμβέλειας, οι οποίοι εκπέμπουν περιεχόμενο που αφορά στην πολιτική επικαιρότητα και τα στοιχεία θα πρέπει να αποστέλλονται μέχρι το μεσημέρι κάθε Δευτέρας.

Πρόστιμο 3.000 ευρώ επιβλήθηκε επίσης στο Ράδιο Ρυθμός του νομού Δράμας για λειτουργία χωρίς διακριτικό τίτλο και 3.000 ευρώ στον ραδιοφωνικό σταθμό Ρυθμός του νομού Λέσβου για παράλειψη αποστολής ροής προγράμματος. Σύσταση για παράνομη υπέρβαση νομίμου ορίου διαφημίσεων επιβλήθηκε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Εγκρίθηκε επίσης, ύστερα από αίτηση θεραπείας η μεταβίβαση του 36,76% των μετοχών του τηλεοπτικού σταθμού ΚΑΝΑΛΙ 06 TV από τη Λαρκοβιντιάρια ΑΕ στην εταιρεία Planeholmes Ltd, έναντι 1 εκατ. ευρώ. Εγκρίθηκε επίσης η απόσχιση του Ραδιοφωνικού σταθμού Nitro από τον ραδιοφωνικό κλάδο της ΙΜΑΚΟ Media ΑΕ και η απορρόφηση αυτού από την ΙΚΟ Press Ανώνυμη Εκδοτική Εταιρεία. Μέτοχος της ΙΚΟ Press είναι η ΙΜΑΚΟ κατά 99,98%, ενώ το 0,02% ανήκει στον Πέτρο Κωστόπουλο.

Τέλος, ο πρόεδρος της Ανεξάρτητης Αρχής, Ιωάννης Λασκαρίδης, ύστερα από την κοινή υπουργική απόφαση των υπουργών Μεταφορών και Επικοινωνιών και Τύπου και ΜΜΕ για τη «Διαμόρφωση Χάρτη Συχνοτήτων για τη μετάβαση στην επίγεια ψηφιακή τηλεοπτική ευρυεκπομπή», δήλωσε πως θα τακτοποιηθούν όλες οι εκκρεμότητες για όσους έχουν καταθέσει αίτημα για ψηφιακή εκπομπή στο πιλοτικό στάδιο. 
 
newpost 
 http://newingreece.blogspot.com/2012/03/30000_27.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...