Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012

Προβλήματα στην μπαταρία του νέου iPad


Μπορεί η μπαταρία του νέου iPad να του δίνει αυξημένη αυτονομία αλλά αυτό δυστυχώς δεν έρχεται χωρίς κόστος. Σε χρόνο τουλάχιστον. Προκειμένου λοιπόν η Apple να πετύχει αυτονομία των 10 ωρών επέλεξε να τοποθετήσει μια μπαταρία μεγαλύτερης....

χωρητικότητας, που μπορεί να καλύψει τις μεγάλες ενεργειακές ανάγκες που δημιουργούνται λόγω οθόνης Retina αλλά και τεχνολογίας LTE.

Η μπαταρία του νέου iPad έχει περίπου 70% μεγαλύτερη χωρητικότητα από εκείνη που χρησιμοποιείται και τροφοδοτεί το iPad 2. Αυτό συνεπάγεται όμως και αντίστοιχη αύξηση στον χρόνο που απαιτείται για την φόρτιση. Επομένως ο χρήστης έχει μεν πολύ μεγαλύτερη αυτονομία αλλά χρειάζεται να περιμένει αρκετά περισσότερο προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία φόρτισης όταν αδειάζει εντελώς η μπαταρία της συσκευής.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για εξαιρετική επίδοση αν σκεφτούμε ότι η οθόνη της συσκευής είναι τύπου Retina και ότι ο επεξεργαστής γραφικών έχει τετραπλό πυρήνα, στοιχεία που θεωρούνται ότι καταναλώνουν υπερβολική ενέργεια.

ΠΗΓΗ: e-pcmag.gr

Read  http://www.trelokouneli.gr/2012/03/ipad_21.html#ixzz1pmmE3NR2

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...