Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Bloomberg: Τα Windows 8 θα κυκλοφορήσουν τον Οκτώβριο


Πληροφορίες που επικαλείται το ειδησεογραφικό δίκτυο Bloomberg αναφέρουν ότι η Microsoft πρόκειται να διαθέσει τα Windows 8 στην αγορά τον προσεχή Οκτώβριο. Το ρεπορτάζ λέει, επίσης, ότι θα δούμε άμεσα και υπολογιστές με επεξεργαστές....

ARM. Πιο συγκεκριμένα, το launch του Οκτωβρίου αναμένεται να συνοδευτεί από την κυκλοφορία δεκάδων υπολογιστών με Intel CPU, ενώ θα δούμε και λίγα μοντέλα με επεξεργαστές ARM.

Δεν είναι, βέβαια, η πρώτη φορά που ακούμε για ντεμπούτο των Windows 8 τον προσεχή Οκτώβριο. Να σημειωθεί ότι τον Οκτώβριο συμπληρώνονται τρία χρόνια από την κυκλοφορία των Windows 7, οπότε είναι πολύ λογικό η Microsoft να παρουσιάσει τότε την επόμενη έκδοση του λειτουργικού. Με αυτό τον τρόπο, οι κατασκευαστές θα έχουν τη δυνατότητα να διαθέσουν τα προϊόντα τους στη χριστουγεννιάτικη αγορά, η οποία έχει κάθε χρόνο αυξημένη κίνηση.

 http://www.on-news.gr/2012/03/bloomberg-windows-8.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...