Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Το βιβλίο του καπετάνιου του Costa Concordia


Βιβλίο για το ναυάγιο του ιταλικού κρουαζιερόπλοιου Costa Concordia που στοίχισε τη ζωή σε 34 ανθρώπους, ετοιμάζει ο καπετάνιος και υπεύθυνος μεταξύ άλλων, για την πρόσκρουση, Francesco Schettino.



Για να προασπίσει τον εαυτό του από τις κατηγορίες που τον βαραίνουν, ο πρωταγωνιστής του ναυαγίου θα γράψει το βιβλίο για λογαριασμό μεγάλου αμερικανικού εκδοτικού οίκου.

Ο πιο μισητός άνθρωπος στην Ιταλία, θα έρθει αντιμέτωπος με την ιταλική δικαιοσύνη αφού φέρεται να εγκατέλειψε το πλοίο, και αρνήθηκε να επιστρέψει για να συντονίσει τις επιχειρήσεις εκκένωσης, παρά τις συνεχείς εκκλήσεις της ακτοφυλακής.

Ο Ιταλός καπετάνιος, που βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό περιμένοντας τη δίκη του, έχει ήδη ξεκινήσει να γράφει το βιβλίο του εδώ και ένα μήνα προσπαθώντας, με τον τρόπο αυτό, "να ξεπεράσει μια πρώτη φάση κατάθλιψης και να αποδείξει ότι διαθέτει ακόμη μεγάλη μαχητικότητα", δήλωσαν στα ιταλικά ΜΜΕ άτομα από το συγγενικό του περιβάλλον.

Πολλοί διερωτώνται αν στο συγκεκριμένο βιβλίο πρόκειται να κάνει αναφορά και στην παρουσία, στην γέφυρα του κρουαζιερόπλοιου, της εικοσιεξάχρονης Μολδαβής μπαλαρίνας Ντομνίκα Τσεμόρταν και αν θα ξεκαθαρίσει, τι είδους, ακριβώς, ήταν η σχέση που διατηρούσε μαζί της.


http://www.on-news.gr/2012/03/costa-concordia_20.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...