Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο, 24 Μαρτίου 2012

Απίστευτο: Ο Ashton Kutcher έχει σχέση εδώ και 8 εβδομάδες με τη Rihanna!Να ένα ζευγάρι που δεν περίμενε ποτέ κανείς. Από την Demi Moore ο Ashton Kutcher κατέληξε στη...Rihanna!


Η Riri απαθανατίστηκε από φωτογράφους να φεύγει από το πολυτελέστατο σπίτι του Ashton μέσα στην μαύρη νύχτα και μετά αποκαλύφθηκε πως για οχτώ εβδομάδες η popstar διατηρούσε σχέση μαζί του.
Μάλιστα η Rihanna το σκέφτεται πολύ σοβάρα να ξεκινήσει και αυτή την Kabbalah.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, το φλερτ ξεκίνησε όταν οι δυο τους γνωρίστηκαν και μερικές εβδομάδες νωρίτερα επισκέφτηκαν ένα ξενοδοχείο στη Santa Monica.Rihanna and Kutcher? από splashnews

Η πηγή της Sun περιέγραψε ακόμα πως "η Rihanna είπε στις φίλες της πως ο Ashton είναι αστείος και γλυκός. Τους αρέσει να περνάνε καλά και είναι πολύ απασχολημένοι αυτή την περίοδο για να ξεκινήσουν κάτι σοβαρό. Όμως θέλει να ξεκινήσει τα μαθήματα Kabbalah και έτσι στην περίπτωση που η σχέση τους εξελιχθεί να μπορεί να καταλάβει καλύτερα τον Ashton."


http://www.activeloads.com/forum/showthread.php?t=456505

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...