Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Το PlayStation 4 θα ανακοινωθεί ταυτόχρονα με το νέο Xbox;

 Το PlayStation 4 θα ανακοινωθεί ταυτόχρονα με το νέο Xbox;
Το τελευταίο καιρό, οι φήμες περί ανακοίνωσης ενός νέου Xbox από τη Microsoft αυξάνονται συνεχώς. Αυτό, φυσικά, δεν αφήνει καθόλου αδιάφορους τους ανθρώπους της Sony,οι οποίοι μάλιστα φαίνεται να σκέφτονται σοβαρά να κυκλοφορήσουν το πολυαναμενώμενο PlayStation 4 την ίδια περίοδο με το νέο Xbox. Ο ανταγωνισμός των δύο παιχνιδομηχανών είναι ήδη τεράστιος και οι δύο εταιρίες φαίνεται να μην σταματούν εδώ. Ο πρόεδρος της PlayStation Europe, Τζιμ Ράιαν, σε μια ομιλία του στο Eurogamer, τόνισε ότι θα ήταν «άκρως ανεπιθύμητο» για τον γίγαντα των ηλεκτρονικών παιχνιδιών να κυκλοφορήσει μια νέα κονσόλα μετά την ανακοίνωση ενός ανανεωμένου Xbox. Ουσιαστικά επισημοποιεί ότι, το PlayStation 4 θα κυκλοφορήσει την ίδια ημερομηνία με το νέο Xbox.
Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, είναι πολύ πιθανό η Microsoft να προχωρήσει στην ανακοίνωση της νέας της κονσόλας μέσα στον ερχόμενο Ιανουάριο. Ενδέχεται, δηλαδή, μέσα στο 2012 να έχουμε δύο νέες κονσόλες στο χώρο του gaming.

http://troktiko.eu/2011/11/to-playstation-4-tha-anakoinothei-tautochrona-me-to-neo-xbox/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...