Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Αλλαγές στην OLYMPIC AIR με το βλέμμα στο Άμπου Ντάμπι

 Αλλαγές στην OLYMPIC AIR με το βλέμμα στο Άμπου Ντάμπι
 Εξ ολοκλήρου υπό τον έλεγχο του διευθύντος συμβούλου της MIG, κ. Διον. Μαλαματίνα περνάει από τις 30 Νοεμβρίου η OLYMPIC AIR, έπειτα από την παραίτηση του κ. Θαν. Πασχάλη από την εταιρεία.
Η θητεία του κ. Μητσέλου στην Etihad Airways, με την οποία η OLYMPIC AIR διατηρεί στενή συνεργασία, αλλά και η μετοχική συνεργασία της MIG με την Abu Dhabi Mar στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, αναπόφευκτα δημιουργούν προσδοκίες για το ξεδίπλωμα ενός ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδίου με την περιοχή του Περσικού Κόλπου, που μπορεί να συμπεριλάβει κινήσεις εξωστρέφειας και για τις αερογραμμές.
Ακόμη, σύμφωνα με πληροφορίες, μελετάται η επέκταση των συνεργασιών της OLYMPIC AIR, κυρίως με τις Κυπριακές Αερογραμμές, οι οποίες αντιμετωπίζουν μεν οικονομικά προβλήματα, αλλά διαθέτουν εκταταμένο δίκτυο, καθώς και με τις KLM και Delta, με τις οποίες η OLYMPIC συνεπιχειρεί με πτήσεις κοινού κωδικού.
Υπό εξέταση τελεί εκ νέου και το σενάριο της εισόδου της OLYMPIC AIR στην Sky Team, ούτως ώστε να μπει σε μία διεθνή αεροπορική συμμαχία. Ωστόσο, όλα αυτά τα σενάρια μένουν να αποδειχθούν.
Πάντως, κύκλοι της εταιρίας μεταδίδουν ότι η ανάληψη της OLYMPIC AIR από τον διευθύνοντα σύμβουλο της MIG, σε συνδυασμό με την πρόσφατη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 120 εκατ. ευρώ σημαδοτούν την εμπιστοσύνη του μετόχου των αερογραμμών, καθώς είχε προηγηθεί ένα οικονομικό συμμάζεμα που έχει καταστήσει τις ζημιές της εταιρίας διαχειρίσιμες και την κατάστασή της βιώσιμη. 
 
http://troktiko.eu/2011/11/allages-sthn-olympic-air-me-to-blemma-sto-ampou-ntampi/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...