Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

MPAA Lists “Notorious” Pirate Sites To U.S. Government

Η MPAA έχει υποβάλει μια νέα λίστα του «διαβόητο ιστοσελίδες» στο Γραφείο του Εκπροσώπου Εμπορίου των ΗΠΑ, περιοχές που είναι όλα σε κίνδυνο να γίνουν ο στόχος της σχεδιαζόμενης νομοθεσίας των ΗΠΑ. Ο κατάλογος περιλαμβάνει τις πιο-επισκέφθηκε τα torrent sites όπως το Pirate Bay, αρχείο-που φιλοξενεί και τη σύνδεση ιστοσελίδες όπως το megaupload, και το Facebook ισοδύναμο της Ρωσίας, VKontakte. Είναι ενδιαφέρον, αρχείο-υπηρεσία φιλοξενίας RapidShare είναι απούσα από την κατάθεση.

Σε απάντηση σε ένα αίτημα από το Γραφείο του Εκπροσώπου Εμπορίου των ΗΠΑ (USTR), η MPAA έχει υποβάλει νέο κατάλογο "διαβόητο αγορές", λένε προωθούν την παράνομη διανομή των ταινιών και τηλεοπτικών shows.
Η κατάθεση είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα από αμερικανικό Κογκρέσο έχει αυτή την εβδομάδα κατέθεσε νομοσχέδιο στη Βουλή που έχει ως στόχο να εξουδετερώσει αυτές τις περιοχές. Η MPAA έχει ένα από τα πλέον φωνητικά υποστηρικτές του νομοσχεδίου και η ομάδα αναμένεται να έκκληση για ανάληψη δράσης εναντίον τους δικτυακούς τόπους, όταν περνά.
«Οι κακές γλώσσες λένε στο εξωτερικό αγορές τονίζεται στην κατάθεση του σήμερα είναι μια άμεση απειλή για την κοινότητα μας και τα εκατομμύρια των σκληρά εργαζόμενων Αμερικανών που εξαρτώνται από αυτόν για την επιβίωσή τους," η MPAA γράφει σε ανακοίνωσή του.
"Η MPAA συγχαίρει την οποία συγχαίρει την αναγνώριση του USTR των ζημιών που προκλήθηκαν από αυτές τις παράνομες αγορές στις ΗΠΑ την παγκόσμια ανταγωνιστικότητα και επικροτούμε το έργο τους για την προστασία των αμερικανικών θέσεων εργασίας."
Στην κατάθεση τους η MPAA απαριθμεί μια σειρά από ιστοσελίδες, που έχουν οργανώσει σε διάφορες κατηγορίες. Εκτός από τη θέση όπου φιλοξενούνται εν λόγω τόπων, η MPAA έχει επίσης παράσχει μια σύντομη περιγραφή για κάθε ένα από τα sites.Torrent και P2P Sites
Η πρώτη κατηγορία MPAA περιλαμβάνει όλα τα μεγάλα τα torrent sites, τα οποία οι απαιτήσεις της ομάδας είναι διευκολύνοντας μαζική παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων. Επίσης σε αυτή τη λίστα είναι η κινεζική BitTorrent βασισμένη Xunlei εφαρμογή, η οποία ανήκει εν μέρει από την Google.

    
ThePirateBay.org
    
Rutracker.org
    
Kat.ph
    
IsoHunt.com
    
Demonoid.me
    
Torrentz.eu
    
Btjunkie.org
    
Xunlei.com
Φάκελος-φιλοξενία και ιστότοπους streaming
Η δεύτερη κατηγορία περιλαμβάνει αρκετές file-hosting και streaming sites, αλλά και η ρωσική VKontakte ισοδύναμο Facebook. Το site κοινωνικής δικτύωσης φιλοξενεί μια μεγάλη ποικιλία από αρχεία μουσικής και βίντεο φορτωθεί από τους χρήστες. Η MPAA περιγράφει VKontakte ως σκόπιμα δημιουργηθεί φυτώριο της πειρατείας.
"Το αποτέλεσμα αυτό προέρχεται από το συνδυασμό του στο συγκεκριμένο χώρο χρήστη ανεβάσετε και αναζήτησης λειτουργικότητα - συμπεριλαμβανομένης της λειτουργικότητας torrent - προσφέρεται για εύκολη φιλοξενία και την πρόσβαση σε δημοφιλείς αρχεία πολυμέσων, σε συνδυασμό με την έλλειψη οποιασδήποτε θετικής προσπάθειες από τους φορείς εκμετάλλευσης των χώρων» για την πρόληψη της παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων, », γράφουν.

    
Megaupload.com / Megavideo.com
    
Putlocker.com
    
Wupload.com
    
Simdisk.co.kr
    
VKontakte
Η σύνδεση τόπων
Η τρίτη ομάδα περιλαμβάνει λεγόμενα εξωτερικά links. Αυτές οργανώνουν συνδέσεις με copyrighted υλικό που μπορεί να μεταδοθεί ή να το κατεβάσετε από ιστοσελίδες τρίτων. Στην κορυφή της λίστας είναι Video2k.tv, ένα site που ξεπηδήσει, όταν το δημοφιλές γερμανικό βάση που συνδέει Kino.to περιοχή λεηλατήθηκε στις αρχές του έτους.

    
Video2k.tv
    
Letmewatchthis.ch
    
Movie2k.to
    
Seriesyonkis.com
    
3000filmes.com
Ομάδες συζήτησης
Η MPAA καταλήγει λίστα με τους δικτυακούς τόπους των απατεώνων με το Usenet, αλλά καταγράφει μόνο έναν πάροχο.
"Αυτή η παγκόσμια συλλογή από διακομιστές που είναι γνωστό ως το Usenet, ένα υψηλής ταχύτητας άμεση λήψη προσφέρει πρόσβαση σε μια υπηρεσία αναζήτησης παγκόσμιου δικτύου ανταλλαγής αρχείων. Σήμερα, είναι παράνομα αντίγραφα ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών συνήθως δημοσιεύτηκε στις ομάδες συζήτησης για λήψη από χρήστες σε όλο τον κόσμο », γράφουν στην κατάθεση τους.

    
Usenext.com
Μια αξιοσημείωτη απών από τη λίστα είναι η RapidShare. Το αρχείο-υπηρεσία φιλοξενίας είχε συμπεριληφθεί στην υποβολή MPAA πέρυσι, αλλά έμεινε έξω αυτή τη φορά, αν και τίποτα δεν έχει αλλάξει στην ρύθμιση των δραστηριοτήτων της. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια στρατηγική απόφαση, όπως RapidShare η ίδια έχει προσλάβει λομπίστες να εκπροσωπεί το ενδιαφέρον τους στην Ουάσιγκτον πρόσφατα.
Το πρόβλημα με την υποβολή της MPAA είναι ότι δεν είναι σαφές αυτό που διακρίνει μια «παρίες» από ένα νόμιμο χώρο. Μέχρι να υπάρχουν διαφορετικές και ποσοτικά χαρακτηριστικά, αυτό σημαίνει ότι χιλιάδες θέσεις θα μπορούσε να πέσει κάτω από το σήμα αυτό, και έχουν τις επιχειρήσεις τους να καταστρέφεται, αν η κυβέρνηση των ΗΠΑ αποφασίζει να παρέμβει.
TorrentFreak ζήτησε από την MPAA αν θα μπορούσαν να δώσουν μια σαφή περιγραφή του ένας αδίστακτος ιστοσελίδα, αλλά επέλεξε να μην απαντήσει. Τα παραπάνω sites μπορούμε παρά να ελπίζουμε ότι οι δικαστές θα δουν μέσα από υποκειμενική ορισμό της MPAA, όταν έχουν να επανεξετάσει το αίτημα κατάσχεσης τομέα ή τον ISP τον αποκλεισμό στο μέλλον.
 
http://translate.google.gr
 
read more:
http://torrentfreak.com/mpaa-lists-notorious-pirate-sites-to-u-s-government-111028/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...