Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2011

Συνελήφθησαν 66 άτομα που είχαν “ρημάξει” επιβάτες τρένων!Περισσότερες απο 100 κλοπές πορτοφολιών και 18 ληστείες σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών σε σταθμούς του ΗΣΑΠ είχε κάνει η πολυμελής σπείρα τους τελευταίους 6 μήνες.

Οι 58 αλλοδαποί και οι 8 Ελληνες συνελήφθησαν απο την αστυνομία και αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα ενώ βρέθηκε μεγάλος αριθμός από τα κλοπιμαία...


 Σύμφωνα με την αστυνομία, τα μέλη της σπείρας, τους τελευταίους 6 μήνες είχαν κάνει 101 κλοπές πορτοφολιών και άλλων αντικειμένων, καθώς και 18 ληστείες σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών μέσα και έξω από σταθμούς των ΗΣΑΠ. Εμπλέκονται επίσης σε 28 κλοπές από ΙΧ αυτοκίνητα σε διάφορες περιοχές του κέντρου των Αθηνών.
 Από τις έρευνες που έγιναν σε 12 διαμερίσματα στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκε μεγάλος αριθμός κοσμημάτων, κινητών τηλεφώνων, ηλεκτρονικών συσκευών και άλλων αντικειμένων, διάφορα ταξιδιωτικά έγγραφα αμφιβόλου γνησιότητας, 53,8 γραμάρια χασίς, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, και 5.275 ευρώ.
http://www.newsit.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...