Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Σειρές του Mega διακόπτουν γυρίσματα λόγω έλλειψης ρευστού


Σε επείγον πρόβλημα εξελίσσεται η έλλειψη ρευστότητας του Mega. Για πρώτη φορά στα χρονικά, το κανάλι κινδυνεύει να μείνει χωρίς πρόγραμμα...
το επόμενο διάστημα καθώς οι εταιρείες παραγωγής διακόπτουν τα γυρίσματα σε τρέχουσες παραγωγές λόγω έλλειψης χρηματοδότησης.

Στην «κόκκινη γραμμή» πατούν ήδη τα δύο νέα σήριαλ του Mega «Με λένε Βαγγέλη» και «Κλινική περίπτωση» . Σύμφωνα με πληροφορίες, η σειρά με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο επρόκειτο να μπει εκ νέου στο πλατό αυτές τις μέρες (τα πρώτα επτά επεισόδια γυρίστηκαν πέρυσι), ωστόσο η έναρξη των γυρισμάτων αναβλήθηκε μέχρι νεωτέρας καθώς η εταιρεία παραγωγής δηλώνει αδυναμία να χρηματοδοτήσει της συνέχιση του τηλεοπτικού πρότζεκτ. «Φώτα, κάμερες, στοπ!» ακούστηκε όμως πριν λίγες ημέρες και στα πλατό της σειράς με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπέζο. Με το επιχείρημα «το ταμείον είναι μείον», η παραγωγή κήρυξε παύση ...γυρισμάτων στο ένατο επεισόδιο.

Πρακτικά αυτό σημαίνει, ότι αν δε λυθεί το πρόβλημα χρηματοδότησης έως τα μέσα Δεκεμβρίου, οι δύο σειρές θα μείνουν στη μέση και άρα το Mega σύντομα θα ξεμείνει από νέα επεισόδια. Τα στελέχη του σταθμού δεν κρύβουν την αγωνία τους ενώ η εταιρεία παραγωγής «Γ. Καραγιάννης και ΣΙΑ» που έχει αναλάβει τα δύο σήριαλ, ασκεί πιέσεις προς το κανάλι να εξοφλήσει περυσινές παραγωγές ώστε να μπορέσει να χρηματοδοτήσει τις τρέχουσες. Σε ανάλογη φάση σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται και το “Master chef 2” –παραγωγής Στούντιο ΑΤΑ- το οποίο ενδέχεται να διακόψει τα γυρίσματά του, μέχρι να βρεθούν πόροι για να συνεχίσει. Καθώς τα περιθώρια στενεύουν, πληροφορίες αναφέρουν ότι το Mega θα αναγκαστεί να βρει λύση έως το τέλος του χρόνου, είτε μέσω της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου είτε μέσω δανεισμού.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/11/mega_29.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...