Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2011

Απάτη 3.400 ευρώ με ψεύτικο προφίλ στο facebook

 Απάτη 3.400 ευρώ με ψεύτικο προφίλ στο facebook
Κύκλωμα Νιγηριανών στη Θεσσαλονίκη δημιούργησε πλαστό γυναικείο προφίλ στο facebook και κατάφερε να πάρει 3.400 ευρώ από έναν 42χρονο. Οι δράστες δημιούργησαν το ψεύτικο προφίλ μιας γυναίκας η οποία δήθεν ζούσε στο Λονδίνο και γνώρισε μέσω του Διαδικτύου τον 42χρονο.

Αφού επικοινωνούσαν για μέρες μέσω facebook, η «Λονδρέζα» τού ανέφερε ότι ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα, όμως χρειαζόταν 3.400 ευρώ για τα εισιτήρια και τα έξοδα του ταξιδιού.
Εκείνος της έστειλε τα χρήματα, όμως οι Νιγηριανοί λίγες μέρες αργότερα, μέσω της «ηλεκτρονικής φίλης» του, ζήτησαν κι άλλα χρήματα.
Συγκεκριμένα, η γυναίκα ανέφερε ότι ήθελε να στείλει από το Λονδίνο μια τσάντα με πολύτιμους λίθους και ότι χρειάζονταν 8.500 ευρώ για τα έξοδα εκτελωνισμού.
Τα χρήματα, όπως του είπε, θα τα παραλάμβανε φίλος της διπλωμάτης. Μόνο τότε ο 42χρονος υποψιάστηκε την απάτη και απευθύνθηκε στην Αστυνομία.
Έτσι, στην οδό Αγίου Δημητρίου αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν έναν 27χρονο Νιγηριανό, τη στιγμή που παραλάμβανε από το θύμα προσημειωμένα χαρτονομίσματα.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία, απάτη και σύσταση συμμορίας, ενώ αναζητούνται οι συνεργοί του.

http://troktiko.eu/2011/11/apath-3-400-euro-me-pseutiko-profil-sto-facebook/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...