Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2011

Το τουρκικό ΥΠΕΞ «διέγραψε» την Κυπριακή Δημοκρατία


Έχει αφαιρεθεί από τη λίστα των χωρών στην ιστοσελίδα του υπουργείου

Υπό τις οδηγίες του τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Αχμέτ Νταβούτογλου, αναρτήθηκαν στη νέα ιστοσελίδα του υπουργείου οι αρχές της εξωτερικής πολιτικής της χώρας, ενώ η Κυπριακή Δημοκρατία έχει αφαιρεθεί από τη λίστα των χωρών και υπάρχει μόνο το ψευδοκράτος.Όπως αναφέρει δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδα «Σαμπάχ», και όπως αναμεταδίδει η κυπριακή εφημερίδα «Φιλελεύθερος», «το νέο χαρακτηριστικό της νέας ιστοσελίδας είναι η ολιστική προσέγγιση της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής και εφεξής η τουρκική διπλωματία δεν θα επικεντρώνεται μόνον στις εξελίξεις σε ορισμένες περιοχές, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο».

Η εφημερίδα αναφέρει, επίσης, ότι χαρακτηριστικό της ολιστικής προσέγγισης στη νέα ιστοσελίδα είναι το ότι δεν υπάρχει διάκριση μεταξύ χωρών-μελών και μη της ΕΕ. Στην ενότητα «Ευρώπη», εκτός από τις 27 χώρες μέλη της ΕΕ συμπεριλαμβάνονται χώρες όπως η Ρωσία, το Μαυροβούνιο και το ψευδοκράτος.

Επίσης, η νέα ιστοσελίδα δεν αναφέρεται σε επεισόδια όπως το «One minute» του Νταβός και τη μειωτική μεταχείριση του τούρκου Πρέσβη στο Ισραήλ, ωστόσο προβάλλεται το επεισόδιο της ισραηλινής επέμβασης στο Mavi Marmara και αναφέρεται ότι η Τουρκία απαιτεί την απολογία του Ισραήλ και τις σχετικές αποζημιώσεις ώστε να εξομαλύνει της σχέσεις με το Τελ Αβίβ.

http://www.on-news.gr/2011/11/blog-post_782.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...