Δηλαδή, μείωναν το μεσημεριανό φαγητό τους κατά 9%, γιατί το γάλα τα έκανε να αισθάνονται "χορτασμένα".
Αυτό δεν ίσχυε για τα άτομα που έλαβαν μέρος στην ίδια έρευνα και αντί για γάλα έπιναν ένα ποτήρι με χυμό φρούτου το πρωί.
Σύμφωνα με τη μελέτη, η πρωτεΐνη και η λακτόζη του γάλατος είναι τα βασικά στοιχεία που δημιουργούν την αίσθηση κορεσμού (χόρτασης), οδηγώντας στην κατανάλωση λιγότερης τροφής το μεσημέρι.
www.ygeiaonline.gr
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...