Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Αποσύρει την πρόταση για τον Παναθηναϊκό ο Σουλτάν


Ο Βλάσης Τσάκας τόνισε ότι λόγω της συμπεριφοράς της διοίκησης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αποσύρεται η πρόταση του Πρίγκιπα Σουλτάν.

Εξοργισμένος από τη συμπεριφορά της διοίκησης του Παναθηναϊκού ήταν ο Βλάσης Τσάκας μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ. Μάλιστα αποχωρώντας από το "Σπύρος Λούης", τόνισε ότι ο Πρίγκιπας Σουλτάν αποσύρει την πρόταση του.



"Αφού πρώτα αποδείξουμε την αγοραστική μας δύναμη, για να μην αμφιβάλλει κανείς για την οικονομική κατάσταση του Πρίγκιπα Σουλτάν, ανακοινώνουμε ότι η πρόταση μας για την απόκτηση των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη αποσύρεται" υποστήριξε.

Ο Τσάκας επέμεινε ότι θα παρουσιάσει στη δημοσιότητα τα 15 εκατομμύρια ευρώ του Σουλτάν Αλ Σαούντ, προκειμένου να μην υπάρξουν αμφιβολίες και σχόλια για την ικανότητα του να επενδύσει στον Παναθηναϊκό.

"Η συμπεριφορά της ΠΑΕ ήταν απαράδεκτη. Δεν είναι δυνατόν να φέρονται έτσι στους ανθρώπους που επιθυμούν να επενδύσουν στον Παναθηναϊκό" κατέληξε για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

prasinanea.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...