Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Κρίσιμη η κατάσταση του φαντάρου στην Αλεξανδρούπολη

Σχεδόν δυο μήνες μετά την ισχυρότατη έκρηξη στο λεβητοστάσιο της μονάδας όπου υπηρετούσε στην Αλεξανδρούπολη, η κατάσταση της υγείας του 24χρονου στρατιώτη που είχε τραυματιστεί βαρύτατα παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη.

Τα ελάχιστα ψήγματα ανάκαμψης που παρουσίασε, δεν αποτελούν σημάδια βελτίωσης σύμφωνα με τους γιατρούς του 424 στρατιωτικού νοσοκομείου Θεσσαλονίκης στο οποίο έχει μεταφερθεί.

Ο άτυχος οπλίτης δεν μετείχε στις εργασίες συντήρησης του λέβητα στο στρατόπεδο της 21ης επιλαρχίας μέσων αρμάτων, αλλά βρισκόταν αμέριμνος στα μαγειρεία του στρατοπέδου ετοιμάζοντας το μεσημεριανό φαγητό.

Όταν έγινε η έκρηξη, ο τοίχος που χώριζε το λεβητοστάσιο από τα μαγειρεία της μονάδας κατέρρευσε πάνω του και τον καταπλάκωσε, ενώ χτυπήθηκε και από αδρανή υλικά και θραύσματα που εκσφενδονίστηκαν, τραυματίζοντάς τον βαριά!

Πριν από λίγες ημέρες, μεταφέρθηκε από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης στη Θεσσαλονίκη, όπου παρακολουθείται από ομάδα γιατρών και εξετάστηκε από νευροχειρουργό του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθήνας. Όμως, δυστυχώς, η κατάστασή του δεν δείχνει να βελτιώνεται.

http://www.protothema.gr/
http://pikri-sokolata.blogspot.com/2011/11/blog-post_2341.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...