Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Εκτός Δημοσίου 20.000 υπάλληλοι από Δευτέρα


Σε προσυνταξιοδοτικό καθεστώς θα τεθούν από τη Δευτέρα περίπου 15.000-20.000 μόνιμοι υπάλληλοι του Δημοσίου, ενώ ορισμένοι από αυτούς έχουν βγει και σε υποχρεωτική συνταξιοδότηση.

Την ερχόμενη εβδομάδα, εκατοντάδες υπάλληλοι δημόσιων οργανισμών θα τεθούν σε καθεστώς εφεδρείας, ενώ στη συνέχεια θα απολυθούν.



Μέχρι την Τετάρτη, οι διοικήσεις 44 οργανισμών, θα ανακοινώσουν τα ονόματα του πλεονάζοντος προσωπικού, δηλαδή των εργαζομένων υποχρεωτικής και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που θα οδηγηθούν σε εφεδρεία από τις αρχές του 2012, λαμβάνοντας το 60% του μισθού τους.

Οι οργανισμοί αυτοί, βάσει του νόμου θα καταργηθούν ή θα συγχωνευτούν, ενώ περισσότεροι 500 υπάλληλοι θα απολυθούν μετά τον ένα χρόνο εφεδρείας.

Οι διοικήσεις των περισσότερων οργανισμών έχουν συντάξει τους καταλόγους των υπαλλήλων, με εξαίρεση την ΕΡΤ, που θα προχωρήσει από μόνη της στην αναδιάρθρωσή της.

newsbomb.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...