Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Συνεργασία Infiniti και Mercedes


Η Infiniti επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που την ήθελαν να χρησιμοποιεί το νέο πάτωμα MFA, στο οποίο η Mercedes στηρίζει τις νέες γενιές των Α και Β-Class. Τo πολυτελές παρακλάδι της Nissan σκοπεύει να χρησιμοποιήσει την εν λόγω πλατφόρμα στην έκδοση παραγωγής του Etherea concept που παρουσιάστηκε στην προηγούμενη έκθεση της Γενεύης. Το επίμαχο αυτοκίνητο, θα αποτελέσει το entry-level μοντέλο της Infiniti.

Σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Nissan, κος Andy Palmer, δήλωσε πως «αν έχεις ένα προϊόν που συμπεριφέρεται όπως οι Α και Β-Class, βρίσκεσαι σε πολύ ανταγωνιστική θέση. Αυτό ακριβώς προσπαθούμε να επιτύχουμε».

Αν και περισσότερες πληροφορίες δεν υπάρχουν, είναι γνωστό, ότι το μοντέλο θα διαθέτει hatchback αμάξωμα και πως θα διατίθεται σε εκδόσεις βενζίνης και πετρελαίου. Φήμες για υβριδική ή ηλεκτρική εκδοχή του, ακόμα δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/11/infiniti-mercedes.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...