Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Grand Prix Βραζιλίας 2011: O Webber πήρε την πρώτη του φετινή νίκη



Ο θίασος του φετινού πρωταθλήματος της Formula 1, έριξε αυλαία σήμερα στη πίστα του Interlagos στη Βραζιλία, εκεί όπου ο Mark Webber πήρε την πρώτη του φετινή νίκη, μετά από πρόβλημα που αντιμετώπισε με το κιβώτιο ο Sebastian Vettel, ο οποίος τερμάτισε τελικά στην δεύτερη θέση. Στην τρίτη θέση του βάθρου ανέβηκε ο Jenson Button, με την πρώτη 10αδα να συμπληρώνεται από τους Fernando Alonso, Felipe Massa, Andrian Sutil, Nico Rosberg, Paul Di Resta, Kamui Kobayashi και Vitaly Petrov.
Ο αγώνας δεν μας χάρισε ιδιαίτερες συγκινήσεις εκτός από την μάχη ανάμεσα στους Lewis Hamilton και Felipe Massa, με τον Βρετανό να εγκαταλείπει τελικά λόγω προβλημάτων στο κιβώτιο. Επίσης εγκατέλειψε ο Timo Glock αφού οι μηχανικοί του δεν βίδωσαν τον πίσω αριστερό τροχό, με αυτόν να φεύγει από το μονοθέσιο του, λίγα μέτρα αφού βγήκε από τα pit, αλλά και οι Pastor Maldonado και Vitantonio Liuzzi.
Σε ότι αφορά το πρωτάθλημα των οδηγών, ο Sebastian Vettel τερμάτισε με 392 βαθμούς, ακολουθεί o Jenson Button με 270 βαθμούς και στην 3η ο Mark Webber με 258 βαθμούς. Στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών η RedBull τερμάτισε 650 βαθμούς, ακολουθεί η McLaren με 497 και στην 3η θέση η Ferrari με 375.

http://www.autoblog.gr/2011/11/27/brazilian-grand-prix-2011-mark-webber-takes-first-win-in-season/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...