Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Τελείωσε το ΠΑΣΟΚ – Έρχεται η Δημοκρατική Παράταξη

ΤΑ ΑΛΛΑΞΕ ΟΛΑ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
Μια απίστευτη σπαζοκεφαλιά γίνεται το νέο κόμμα που ετοιμάζει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αφού …

καταργείται η ονομασία ΠΑΣΟΚ και γίνεται συνιστώσα της νέας Δημοκρατικής Παράταξης, αλλά η Χαριλάου Τρικούπη δεν το παραδέχεται.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Δημοκρατική Παράταξη θα έχει δικά της σύμβολα, δικά της γραφεία και νέα στελέχη. Ο πράσινος ήλιος του ΠΑΣΟΚ θα είναι σταθερός στο νέο σήμα, όπως στην περίπτωση της «Ελιάς».
Οι συνεδριάσεις της Δημοκρατικής Παράταξης προσωρινά θα γίνονται στα γραφεία του ΙΣΤΑΜΕ και όχι μόνο στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη.
Τα νέα μέλη της Δημοκρατικής Παράταξης θα προκύψουν από τις νέες οργανωτικές δομές (τομείς πολιτικής, συνδικαλιστικού, οργανώσεις, νομαρχιακές επιτροπές) σε όλη την Ελλάδα που προωθούν οι επιτελείς του ΠΑΣΟΚ.
Το σχέδιο για το νέο κόμμα εξελίσσεται με στόχο τη διεύρυνση του ΠΑΣΟΚ και σε αυτό μετέχουν στελέχη που προσήλθαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στην Αθηναϊδα. Μεγάλη σημασία δίνει η ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ στους νυν αλλά και στους πρώην βουλευτές που ήταν παρόντες στο δείπνο που παρέθεσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Περιοδείες Βενιζέλου
Ταυτόχρονα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σχεδιάζει περιοδείες σε Βόρεια Ελλάδα, Μακεδονία και Πελοπόννησο, ενώ παράλληλα προετοιμάζονται για το επόμενο χρονικό διάστημα και στελέχη που με τη σημαία της Δημοκρατικής Παράταξης θα οργώσουν όλη τη χώρα, χωρισμένοι σε κλιμάκια ανά νομό και περιφέρεια, και θα διοργανώσουν ανοικτές πολιτικές συγκεντρώσεις στις οποίες θα μιλήσουν και «πράσινοι» υπουργοί και βουλευτές.
Παράλληλα οργανώνεται μια μεγάλη πολιτική εκδήλωση της δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης στην Αθήνα με όλα τα στελέχη που προέρχονται από τον αυτοδιοικητικό χώρο. Δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι των τελευταίων ετών που εκλέχθηκαν με τη σημαία του ΠΑΣΟΚ ή με κόμματα προοδευτικού προσήμου που το ΠΑΣΟΚ διαχρονικά είχε συνεργασία μαζί τους που θα συγκεντρωθούν για να τους μιλήσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Το επόμενο βήμα είναι η δημιουργία σαράντα υποεπιτροπών με στελέχη που θα ασχοληθούν με τις πολιτικές θέσεις για κάθε τομέα πολιτικής ξεχωριστά: Οικονομία, υγεία, τουρισμός, κοινωνική πολιτική, ενέργεια, περιβάλλον, κοινωνικά δικαιώματα, ανεργία, απασχόληση κ.οκ.
Πόλεμος με το παπανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ
Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι η Χαριλάου Τρικούπη δεν παραδέχεται δημόσια ότι καταργείται η ονομασία ΠΑΣΟΚ, η οποία μετατρέπεται σε απλή συνιστώσα της νέας Δημοκρατικής Παράταξης. Κι αυτό γιατί έχει ξεσπάσει πόλεμος με τους «παπανδρεϊκούς» βουλευτές και στελέχη τα οποία αντιδρούν στην αλλαγή ονομασίας και έχουν ζητήσει να συζητηθεί το θέμα στο προσεχές συνέδριο, αίτημα το οποίο έχει απορριφθεί από τον Ευάγγελο Βενιζέλο.


 http://www.trelokouneli.gr/teliose-to-pasok-erchete-i-dimokratiki-parataxi/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...