Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θέλησε να... στείλει το δικό της μήνυμα μετά την ξαφνική διακοπή της εκπομπής της, την περασμένη Κυριακή

Μέσα από τη σελίδα της στο facebook, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θέλησε να... στείλει το δικό της μήνυμα σε όλα όσα γράφονται και λέγονται γι' αυτήν τις τελευταίες μέρες, μετά την ξαφνική διακοπή της εκπομπής της, την περασμένη Κυριακή.

Η παρουσιάστρια του "Σπίτι μου, σπιτάκι μου", αυτή τη φορά, δανείζεται λόγια του θρησκευτικού ηγέτη του Θιβέτ, Δαλάι Λάμα.

«Η ευτυχία είναι ο σκοπός της ζωής

Θα σας πώ κάτι. Μου αρέσουν τα χαμόγελα. Αυτό είναι γεγονός. Πώς να φτιάξεις όμως χαμόγελα; Υπάρχουν πολλά χαμόγελα. Μερικά είναι σαρκαστικά. Μερικά ειναι ψεύτικα-διπλωματικά χαμόγελα. Μερικά χαμόγελα δεν προκαλούν ικανοποίηση αλλά φόβο ή καχυποψία. Ένα αληθινό χαμόγελο όμως μας δίνει Ελπίδα, φρεσκάδα. Άν θέλουμε ένα αληθινό χαμόγελο, τότε πρώτα πρέπει να φτιάξουμε τη βάση για να έρθει αυτό το χαμόγελο.

Δαλάι Λάμα»
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2014/11/photo_369.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...