Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Εργοστασιάρχης κάνει χρυσές δουλειές με τις πλαστικές κούκλες

Την… καλή έχει πιάσει ένας ιδιοκτήτης εργοστασίου κατασκευής φουσκωτών κούκλων σεx στην Κίνα, όπου η ζήτηση για τη συγκεκριμένη…

συντροφιά έχει «χτυπήσει κόκκινο»!
Χιλιάδες διάσπαρτα στήθη που φουσκώνουν με το στόμα και σαμπρέλες πίσω… κίνησης από καουτσούκ ή pvc, για όλα τα γούστα, είναι συνηθισμένη εικόνα σε κάθε γωνιά των εργοστασίων που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια στην πόλη Ningbο, προκειμένου να ικανοποιήσουν αρχικά τις… αέρινες ορέξεις Κινέζων, Ιαπώνων, Κορεατών και Τούρκων.
Μέσα σε λίγα ωστόσο χρόνια, οι παραγγελίες καταφθάνουν με ταχύτητα χιονοστιβάδας από όλο πλέον τον κόσμο, με αποτέλεσμα οι εργάτες να μην προλαβαίνουν να πάρουν ανάσα από το φούσκωμα!
«Είναι εξουθενωτικό και όχι μόνο επειδή πρέπει να φουσκώνουμε τις κούκλες, αλλά λόγω της ταχύτητας που αναπτύσσεται η συγκεκριμένη βιομηχανία προκειμένου να ικανοποιήσει τη ζήτηση», τονίζει η 36χρονη εργάτρια Lili Hsing, συμπληρώνοντας: «Όταν ξεκινήσαμε, το ενδιαφέρον ήταν μόνο ενχώριο. Πλέον παράγουμε 10 διαφορετικά είδη για όλο τον κόσμο».

A-Chinese-city1

Από την πλευρά της, η 40χρονη Shu Mai, ανέφερε: «Μερικές φορές είναι λίγο ανατριχιαστικό να βλέπεις όλα αυτά τα ανθρώπινα μέλη στοιβαγμένα. Μοιάζει με γιγαντιαίο νεκροτομείο. Φυσικά και ξέρω ότι δεν είναι πραγματικά, όπως υποθέτω και αυτοί που τα αγοράζουν. Αν και τους δίνουμε ονόματα όπως επίσης και οι ίδιοι φαντάζομαι… Ένας από τους λόγους που η επιχείρησή μας έχει τόση επιτυχία είναι η ποιότητα, καθώς οι κούκλες μας δεν χάνουν αέρα».
Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αγοράσουν μέσω ίντερνετ την κούκλα που επιθυμούν και να παραδοθεί στην… πόρτα τους, με μόλις 40 περίπου ευρώ…


 
http://www.trelokouneli.gr/ergostasiarchis-kani-chrises-doulies-me-tis-plastikes-koukles/ 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...