Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014

Ο Βουτσάς δίνει ρέστα: Δείτε τι απάντησε στα αρνητικά σχόλια του Λιάγκα γι'αυτή τη φωτογραφία...

​Μια… αποστομωτική απάντηση έδωσε ο Κώστας Βουτσάς στον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα τον «έκραξε» άσχημα, για τα καυτά φιλιά που αντάλλασσε με την 35χρονη σύντροφό του...


Χαρακτηριστικά, είχε πει μέσα από την εκπομπή του:«Δεν έχει ανάγκη ο Βουτσάς που είναι ο δημοφιλέστερος εν ζωή Έλληνας κωμικός που τον αγαπάει όλη η Ελλάδα, δεν έχει ανάγκη στα 80 του να φιλιέται δημόσια, να ξερογλείφεται με την πιτσιρίκα. Είναι ο Βουτσάς, είναι 80 χρονών και τα έχει με μία κοπέλα που είναι μικρότερη. Ας το κάνουν στο σπίτι ας βγάλουν εκεί τα μάτια τους. Δεν είναι ωραία εικόνα. Με αγάπη το λέω. Δε μου αρέσει εμένα να ξερογλείφονται έτσι τα ζευγάρια γενικώς!»

Τι απάντησε σε όλα αυτά ο 82χρονος ηθοποιός;

«Εγώ ένα έχω να πω: “Εκεί που είσαι ήμουν. Εδώ που είμαι, θα’ ρθεις;”» προσθέτοντας πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον παπαράτσι που τον τράβηξε φώτο, επειδή πολύ απλά έκανε την δουλειά του:

«Έχουμε δυο χρόνια που είμαστε μαζί με την Αλίκη. Και εκείνη την ώρα φιληθήκαμε. Το πήραν εκεί πέρα και το σχολίασαν. Κάπου εκεί ήταν και ένας παπαράτσι που έκανε την δουλειά του, και με έβγαλε φωτογραφία.Την δουλειά του έκανε ο άνθρωπος. Γιατί να τσαντιστώ;»

Όσο για τα σχόλια που ακούστηκαν; Πέρα βρέχει ο Κώστας Βουτσάς, αφού όπως λέει «δεν με επηρέασαν καθόλου».

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2014/11/blog-post_4806.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...