Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013

Tiger : Η νέα αλυσίδα που κάνει τα JUMBO να τρέμουν!

Κρύος ιδρώτας μαθαίνουμε ότι έχει αρχίσει να λούζει τον όμιλο Jumbo και το βασικό του μέτοχο κ. Βακάκη λόγω της έλευσης στην Ελλάδα μιας  νέας αλυσίδας που...
ναι μεν δεν πουλά παιδικά ρούχα και καλλυντικά αλλά έχει μια γκάμα προϊόντων όπως είδη σπιτιού, ρούχα και καλλυντικά για ενήλικες, παιγνίδια και είδη γραφείου για παιδιά και μεγάλους σε πολύ χαμηλές τιμές, ελεγμένη ποιότητα και design.

Πρόκειται για τη Δανέζικη Tiger η οποία έχει ήδη 260 καταστήματα σε 19 χώρες και στην Ελλάδα επεκτείνεται με ταχείς ρυθμούς λειτουργώντας ήδη 7 καταστήματα από 3 σε Θεσσαλονίκη (εκεί ξεκίνησε) και Αθήνα και 1 στη Λάρισα με προοπτική να τα διπλασιάσει.

Ποιο είναι το άγχος της Jumbo; Πολύ απλά στα ομοειδή προϊόντα δεν υπάρχει σύγκριση ποιότητας και σχεδίων καθώς η μεν Tiger έχει συγκεκριμένους κωδικούς ενώ η Jumbo έχει κωδικούς που αλλάζουν συνέχεια καθώς η προμήθεια έχει τη λογική ό,τι ποιο φθηνό από τους Κινέζους.

Πηγή: fpress.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...