Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2013

Νέο κόμμα με νέο όνομα ετοιμάζει ο Καρατζαφέρης

Να πάρει τα πάνω του προσπαθεί τελευταία ο Λαικός Ορθόδοξος Συναγερμός, μετά τις προφυλακίσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και την δημοσκοπική πτώση του κόμματος, που….

δημιουργεί ένα πολιτικό κενό. Αυτό που φαίνεται είναι πως -σε πρώτη φάση- υπάρχει μία κινητικότητα προς το κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη με προσχωρήσεις στελεχών από την Χρυσή Αυγή, αλλά και τους ΑΝΕΛ.
Πληροφορίες λένε, πως ο έμπειρος πολιτικά Καρατζαφέρης, που γνωρίζει τους κανόνες του παιχνιδιού, εξετάζει το τελευταίο διάστημα μία κίνηση που πιστεύει ότι μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες, όχι μόνο στα δεξιά, αλλά σε ολόκληρο το πολιτικό σύστημα.
Η σκέψη είναι να ιδρυθεί ένα νέο κόμμα από τον ίδιο τον Γιώργο Καρατζαφέρη και ο ΛΑ.Ο.Σ μα παραμείνει ως συνιστώσα του κόμματος, με άλλον επικεφαλής!
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η φιλοδοξία είναι να δημιουργηθεί μία καινούργια παράταξη, που θα λειτουργεί ως «ομπρέλα» για όλες τις πατριωτικές δυνάμεις, που μπορούν να υπάρχουν ως «συνιστώσες», δίνοντας και την δημοκρατική νομιμοποίηση αλλά και την αυτονομία στις διάφορες ομάδες, που θα δημιουργήσουν τον νέο αυτό συνασπισμό, που στόχο θα έχει να κατέβει όμως ΜΑΖΙ στις εκλογές.
Το επικρατέστερο όνομα αυτή την στιγμή είναι : «Πατριωτική Παράταξη»
Είναι χαρακτητιστικό πως στις τελευταίες ανακοινώσεις του κόμματος χρησιμοποιείται αυτός ο όρος αντι για το «ΛΑ.Ο.Σ» .

http://www.trelokouneli.gr/neo-komma-me-neo-onoma-etimazi-o-karatzaferis/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...