Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2013

Γερμανικά πολεμικά πλοία ανοικτά των Χανίων

Τα εύλογα ερωτήματα των κατοίκων των Χανιών προκάλεσαν τα επτά γερμανικά πολεμικά πλοία που είναι αγκυροβολημένα στην περιοχή μεταξύ Μάλεμε και Κολυμπαρίου.

Τα γερμανικά πολεμικά πλοία δεν μπόρεσαν να περάσουν από τον κόλπο της Σούδας και να δέσουν στις ΝΑΤΟϊκές εγκαταστάσεις του Μαραθίου, λόγω βολών που πραγματοποιούνταν στα όρια του Πεδίου Βολής Κρήτης.

Μόλις ολοκληρωθούν οι βολές, ορισμένα από τα πλοία θα κατευθυνθούν προς το Μαράθι, ενώ ορισμένα από αυτά δεν αποκλείεται να παραμείνουν στις θέσεις τους ανοικτά του Κολυμπαρίου.

Υπενθυμίζεται πως μόλις πέρυσι, το γερμανικό πολεμικό ναυτικό είχε κάνει αισθητή την παρουσία του στα Χανιά, συμμετέχοντας στη διακλαδική άσκηση "Rapid Arrow 2012".

Ειδικότερα, από 29 Οκτωβρίου έως 02 Νοεμβρίου 2012, το Πεδίο Βολής Κρήτης φιλοξένησε τη γερμανική διακλαδική άσκηση, που περιελάμβανε βολές Κ/Β PATRIOT από επίγειες Μονάδες (Ground Based Air Defense Units) και βολές Κ/Β ESSM, RAM και NSSM από γερμανικές φρεγάτες και πυραυλακάτους έναντι εναερίων και θαλάσσιων στόχων ενώ προέβλεπε και εικονικές προσβολές των γερμανικών πλοίων από ελληνικά αεροσκάφη.
neatv.gr
 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/10/blog-post_8410.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...