Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Η Rihanna φαίνεται πως ξετρελάθηκε με τη πανέμορφη Κρήτη (Ελούντα)



Η Rihanna φαίνεται πως ξετρελάθηκε με τη χώρα μας και συγκεκριμένα με την πανέμορφη Κρήτη, καθώς δε σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες από την παραμονή της στην Ελλάδα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Αυτή τη φορά, η διάσημη τραγουδίστρια έβγαλε τα περιττά ρούχα και πόζαρε στον φακό με λιγότερα, ευχαριστώντας έτσι τους Έλληνες θαυμαστές της. 


Η σέξι τραγουδίστρια έκανε ένα ταξίδι - αστραπή στην Κρήτη, όπου συνδύασε εργασία και χαρά, αφού επέλεξε να φωτογραφηθεί με φόντο τα ελληνικά τοπία για τη νέα συλλογή ρούχων της με την υπογραφή «Rihanna for RiverIsland Winter 2013», η οποία θα είναι διαθέσιμη στο κοινό από τις 31 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δημοφιλής τραγουδίστρια ήταν πολύ κοινωνική και ευγενική, ενώ έβγαλε με χαρά φωτογραφίες με ντόπιους, που την προσέγγισαν και την θαύμασαν από κοντά. Για ακόμη μία φορά η Rihanna δεν έκρυψε την αγάπη της για τα παιδιά, στα οποία χάρισε το πιο όμορφο χαμόγελό της. 

Δυστυχώς, όμως, για τους φίλους της στη χώρα μας, η επίσκεψή της κράτησε πολύ λίγο, καθώς ήδη η RiRi βρίσκεται στο Ισραήλ, όπου σήμερα θα πραγματοποιήσει συναυλία.


 



 

 

 



http://korkos.blogspot.gr/2013/10/rihanna.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...