Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Την σκότωσαν και ο φίλος της τα έβλεπε όλα από την web carmera!



Ο φίλος της έβλεπε από την κάμερα την κοπέλα να παλεύει με τον άγνωστο δολοφόνο και αυτός να προσπαθεί να την πνίξει. Μετά από ώρες βρέθηκε νεκρή.

Όλα έγιναν στο Τορόντο του Καναδά. Η 23χρονη Κουίαν Λιου από το Πεκίνο πήγε στον Καναδά για να σπουδάσει. Όμως η μοίρα της έπαιξε άσχημο παιχνίδι.

Την Παρασκευή το πρωί μιλούσε μέσω webcam με τον φίλο της στην Κίνα. Ξαφνικά, όπως είπε ο φίλος της, άκουσε την πόρτα να χτυπάει και ήταν ένας άνδρας που της ζητούσε να χρησιμοποιήσει το τηλέφωνο της για κάτι επείγον. Εκείνη του είπε να πάρει τηλέφωνο όταν ξαφνικά της επιτέθηκε και άρχισε να παλεύει μαζί της. Όλα αυτά γίνονταν μπροστά στα μάτια του φίλου της, που έβλεπε την όλη σκηνή από τον υπολογιστή του.

Για αρκετά λεπτά η Λιου και ο δράστης πάλευαν στο διαμέρισμα όμως μετά ο δράστης φαίνεται πως είδε ότι η κάμερα ήταν ανοιχτή και έκλεισε το λαπτοπ.

Πηγη : tlife.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...