Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Χατζής: «Η ΑΕΚ πάλευε τα θηρία με τα ψέματα»

troktiko    Χατζής: «Η ΑΕΚ πάλευε τα θηρία με τα ψέματα»   
Ένα παλιός άσος της ΑΕΚ έβαλε και τη δική του… υπογραφή στον υποβιβασμό της «Ένωσης» στην Α2 μπάσκετ. Ο … Νίκος Χατζής κρατώντας τον Ηλυσιακό στην κατηγορία, εξανέμισε τις τελευταίες ελπίδες της βασίλισσας για παραμονή. Αφού εξέφρασε την στεναχώρια του για την κατηφόρα της, προσπάθησε να καταγράψει τη θετική όψη του ίδιου νομίσματος. «Δεν είναι ό,τι καλύτερο για την ΑΕΚ να πέφτει κατηγορία. Είχε πολλά προβλήματα τα τελευταία χρόνια, αλλά ίσως αυτό να είναι η λύτρωση, να ξεκινήσει από το μηδέν για να φτάσει πάλι ψηλά . Κακά τα ψέματα, τα τελευταία τέσσερα-πέντε χρόνια πάλευε τα θηρία με τα ψέματα. Πιθανόν έτσι να ορθοποδήσει», δήλωσε ο 34χρονος γκαρντ, ενώ για την παραμονή των «κιτρινόμαυρων» του Ηλυσιακού, ανέφερε:
«Είπαμε στα αποδυτήρια ότι για να νικήσεις τέτοια ματς θέλει κατάθεση ψυχής και για μας έτυχε να παίζουμε στο τελευταίο την κατηγορία. Είναι πολύ σημαντικό να τα δίνεις όλα. Ήμασταν μέσα στο ματς σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και καταφέραμε στο τέλος με κάποια σουτ να πάρουμε τη νίκη. Χαιρόμαστε γι’ αυτή τη σημαντική νίκη (σ.σ. 58-49 τον Κολοσσό μέσα στη Ρόδο) αλλά πρέπει να κοιτάξουμε και το αύριο».
Πηγή: sportfm.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...