Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Σε αποχή οι πολίστες του ΠΑΟ



Οι παίκτες του Παναθηναϊκού παραμένουν απλήρωτοι και από τη στιγμή που βλέπουν ότι η διοίκηση δεν ασχολείται με το πρόβλημά τους, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αποχή από τις αγωνιστικές δραστηριότητες του συλλόγου.


Αυτό έκαναν γνωστό, με ανακοίνωση που εξέδωσαν και στην οποία αναλύουν την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα, ενώ τονίζουν ότι πλέον αδυνατούν να καλύψουν ακόμη και τις βασικές τους ανάγκες.
Στην ανακοίνωση, οι "πράσινοι" αναφέρουν:
"Φτάνοντας στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου αναγνωρίζουμε τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στο σύλλογο. Κατανοώντας την προσπάθεια της διοίκησης να καλύψει τις υποχρεώσεις του συλλόγου, οι υδατοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, λόγω της άσχημης οικονομικής κατάστασης (αδυνατούμε να καλύψουμε βασικές ανάγκες) που βρισκόμαστε, σεβόμενοι το όνομα του συλλόγου και τις προσωπικότητές μας, αναγκαζόμαστε να απέχουμε από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.
Στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου δεχθήκαμε μείωση 50%, με την προϋπόθεση ότι μέχρι τον Δεκέμβρη του 2010 θα έχει καταβληθεί το συνολικό ποσό των χρωστούμενων από την περσινή αγωνιστική περίοδο, το οποίο ανέρχεται στο 40% (50.000 ευρώ), και θα υπάρχει συνέπεια ως προς την καταβολή των οδοιπορικών για τη φετινή σεζόν.
Ξεπερνώντας τις πολύ δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες πορεύεται το τμήμα από την αρχή της περιόδου, η ομάδα έχει ξεπεράσει τους στόχους που είχε θέσει εξαρχής. Εξασφάλισε τη παρουσία της στο φάιναλ-φορ Κυπέλλου 2011 και την είσοδό της στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, κάτι που συνέβη στο τμήμα πριν 10 χρόνια, με μπάτζετ τριπλάσιο της φετινής ομάδας. Ελπίζουμε η προσπάθεια της φετινής περιόδου να μην πάει χαμένη".

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=93071#ixzz1K57d4UOV

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...