• Συλλεκτικά Κέρματα

  • Koula News

  • Pixwords Λύσεις

  • 250+ Flash Games

  • PixWords Scenes Λύσεις

  • 12 Ελληνικά Torrent Sites 2016

  • Γεωπονικά Θέματα!

  • PicWords Λύσεις

  • ΛεξοΜανία Λύσεις

  • Slice Words Λύσεις

  • Me1matia Channel

  • Apache OpenOffice 4.1.7

Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξασφάλισε ακόμα 2.500 εισιτήρια για τον τελικό του κυπέλλου


Τα 31.500 εισιτήρια που εκδόθηκαν και τέθηκαν στη διάθεση της ΠΑΕ ΑΕΚ, δεν έφτασαν για να καλύψουν τις ανάγκες των οπαδών της, με αποτέλεσμα να ζητήσει και να εξασφαλίσει ακόμα 2.500, τα οποία έθεσε σε κυκλοφορία από το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης (20/04). Για την Ισπανία αναχώρησε ο Χιμένεθ. Φήμες για Δασκαλάκη.
Ακόμα και όλο το ΟΑΚΑ να είχε στη διάθεσή της, θα αντιμετώπιζε πρόβλημα για να καλύψει τις ανάγκες των οπαδών της. Αυτό δείχνει η ζήτηση των εισιτηρίων του τελικού του κυπέλλου Ελλάδος, από τους φίλους της ΑΕΚ, παρά την κάκιστη πορεία της ομάδας φέτος. Το δέλεαρ της διεκδίκησης ενός τίτλου ύστερα από εννιά στείρα χρόνια, είναι μεγάλο και η δίψα δεν κρύβεται.
Ετσι, αφού εξαφανίστηκαν μέσα σε λιγότερο από 72 ώρες, τα 31.500 εισιτήρια που προμηθεύτηκαν οι κιτρινόμαυροι, η ΕΠΟ συμφώνησε να παραχωρήσει ακόμα 2.500 στην Ενωση, τα οποία αντιστοιχούν στη μισή θύρα 33 (προς την 31), που είχαν κρατηθεί για λόγους ασφαλείας, καθώς και τη μισή θύρα 30. Τα συγκεκριμένα εισιτήρια διατέθηκαν στα σημεία πώλησης και δεν δόθηκαν στους συνδέσμους, ενώ στην ΠΑΕ ευελπιστούν να υπάρξουν και επιστροφές από την πλευρά του Ατρόμητου, για να διαθέσουν κι άλλα κομμάτια.
Η ζήτηση πάντως είναι πρωτοφανής, καθώς και ο αντίπαλος δεν προσφέρει κίνητρο. Υπάρχει πάντως το τρόπαιο, για το οποίο η ΑΕΚ είχε διαθέσει περίπου 30.000 εισιτήρια στον τελικό του 1996 με τον Απόλλωνα της Αθήνας στο ίδιο γήπεδο, ενώ τρία χρόνια αργότερα και πάλι στο ΟΑΚΑ, απέναντι στον Ιωνικό βρέθηκαν περίπου 28.000 φίλοι της. Σε εποχές που η ομάδα ήταν εμφανώς καλύτερη από τη φετινή (ειδικά εκείνη του `96) και το ποδόσφαιρο που έπαιζε προσέλκυε στο γήπεδο και οπαδούς άλλων ομάδων.
Φήμες για Δασκαλάκη
Στα μεταγραφικά, το όνομα του Σήφη Δασκαλάκη προστέθηκε στο ρεπορτάζ, καθώς η ΑΕΚ φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του 28χρονου τερματοφύλακα που μένει ελεύθερος από τον Εργοτέλη. Ο Δασκαλάκης, που βρίσκεται στο στόχαστρο και του Αρη, εμφανίστηκε ενήμερος για το ενδιαφέρον και παρουσιάστηκε θετικός και κολακευμένος, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FM 94.6.
Στην Ισπανία ο Χιμένεθ
Στο μεταξύ, ο Μανόλο Χιμένεθ, αναχώρησε για την Ανδαλουσία και θα επιστρέψει τη Δευτέρα του Πάσχα. Ο ισπανός τεχνικός, δεν παρέλειψε να τονίσει και πάλι στους παίκτες του τη σημασία του αγώνα που έρχεται, ζητώντας τους εγκράτεια και απόλυτη συγκέντρωση, στις μέρες που έρχονται.

Πηγή : http://www.sport.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...