Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Μια ανάσα από τον τελικό η Γιουνάιτεντ


Η αγγλική ομάδα επικράτησε 2-0 της Σάλκε εκτός έδρας και περιμένει αντίπαλο από τον ισπανικό εμφύλιο


Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα είναι η μία από τις δυο ομάδες που θα συμμετάσχουν στον εφετινό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» επικράτησαν 2-0 στην έδρα της Σάλκε δίνοντας (σχεδόν) διαδικαστικό χαρακτήρα στη ρεβάνς του Ολντ Τράφορντ. Ο αειθαλής Ράιαν Γκιγκς στο 67' και ο ποιοτικός Γουέιν Ρούνι στο 69' διαμόρφωσαν το τελικό σκόρ για την ομάδα του σερ Αλεξ Φέργκιουσον.

Η εξαιρετική εμφάνιση του Μάνουελ Νόιερ κράτησε ζωντανή τη Σάλκε μέχρι το 67'. Η πρόκριση στον τελικό θα είχε κριθεί από πολύ νωρίτερα, αν ο διεθνής γερμανός γκολκίπερ δεν έκανε τουλάχιστον τέσσερις σπουδαίες επεμβάσεις σε τετ-α-τετ με τους Ερνάντες και Γκιγκς.

Επίσης, σε ισάριθμες ευκαιρίες, οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν άστοχοι, σε ένα πρώτο μέρος που το 0-0 τους αδικούσε κατάφωρα. Κατά το ίδιο διάστημα η Σάλκε, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε και στα 90' ο Κυριάκος Παπαδόπουλος (ο Αγγελος Χαριστέας έμεινε στον πάγκο), είχε παθητικό ρόλο και οι παίκτες της απλά παρακολουθούσαν το ρεσιτάλ ποδοσφαίρου των «Κόκκινων Διαβόλων».

Με το ξεκίνημα του β' μέρους, ο Γκιγκς δεν βρήκε δίχτυα από το ύψος της μικρής περιοχής, στην 8η τελική προσπάθεια για γκολ των «μπέμπηδων». Από το 55' και μετά έπεσε ο ρυθμός του αγώνα και η Σάλκε βρήκε την ευκαιρία να αναθαρρήσει και να κάνει δύο-τρία σουτ προς την εστία του Φαν ντερ Σαρ.

Και ενώ η Μάντσεστερ φαινόταν να χάνει την φρεσκάδα της, μέσα σε δύο λεπτά «καθάρισε» το ματς και (προφανώς) την πρόκριση! Στο 67' από ασίστ του Ρούνι, ο Γκιγκς νίκησε τον Νόιερ πετυχαίνοντας το 0-1, ενώ στο 69' ο Ρούνι με σουτ μέσα από την περιοχή «έγραψε» το 2-0 για την Γιουνάιτεντ που θα προσπαθήσει να κατακτήσει το τέταρτο τρόπαιο της ιστορίας της απέναντι σε μια εκ των Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα που αναμετρούνται την Τετάρτη (27/4) στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης.

Διαιτητής: Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο (Ισπανία)

Κίτρινες: Μετσέλντερ, Σαρπέι - Φάμπιο

ΣΑΛΚΕ (Ραλφ Ράνγκνικ): Νόιερ, Ουτσίντα, Ματίπ, Μετσέλντερ, Σαρπέι (72' Εσκουντέρο), Φαρφάν, Παπαδόπουλος, Χουράδο (83' Ντράξλερ), Μπαουμγιόχαν (53' Κλούγκε), Ραούλ, Εντου.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (Αλεξ Φέργκιουσον): Εντβιν φαν ντερ Σαρ, Φάμπιο, Φέρντιναντ, Βίντιτς, Εβρά, Βαλένσια, Κάρικ, Γκίγκς, Παρκ (73' Σκόουλς), Ρούνι (83' Νάνι), Ερνάντες (73' Αντερσον).
 
http://www.on-news.gr/2011/04/blog-post_5920.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...