Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Ανακρίνεται ο αποστολέας του e-mail χρεοκοπίας


Εξελίξεις υπάρχουν στη γνωστή υπόθεση του ψεύτικου e-mail της δήθεν επικείμενης χρεοκοπίας / αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους.. αφού μετά τον εντοπισμό του συντάκτη οι ελληνικές αρχές έχουν κινηθεί νομικά εναντίον του. Συγκεκριμένα, το όνομα του είναι Paul Moss (στέλεχος της επενδυτικής τράπεζας Citigroup), ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες από το Λονδίνο ανακρίνεται σήμερα στο Λονδίνο από αξιωματικούς της Ιντερπολ.


Μάλιστα, σύμφωνα με την βρετανική αστυνομία, στην ανάκριση του τραπεζίτη θα προίστανται αξιωματικοί της Ιντερπολ που εκπροσωπούν την Υπηρεσία Καταπολέμισης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας. “ Το εν λόγω άτομο θα ανακριθεί και τα ευρήματα της ανακρισης θα αποσταλούν στον έλληνα εισαγγελέα επιφορτισμένο με την υπόθεση” ανέφερε στην Guardian ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας, Θανάσης Κοκκαλάκης.


Θυμίοζουμε ότι από την πλευρά της η τράπεζα Citigroup επιμένει ότι δεν ενέχεται σε κανενός είδους παράνομες ενέργειες “Συνεργαζόμαστε με τις ελληνικές αρχές αλλά δεν θεωρούμε ότι έχουμε κάνει κάτι παράνομο” υπογραμμίζει ανακοίνωση της Citigroup. Το ηλεκτρονικό μήνυμα του Πολ Μος αποδέκτης του οποίου ήταν κάποιος ονόματι Σαρής Χαραλάμπους, αγνώστων λοιπόν στοιχείων, βρίθει δυσνόητων εκφράσεων της τραπεζικής αγοράς και από το σκωπτικό, ύφος του συμπεραίνεται ότι αποστολέας και παραλήπτης συνδέονται με φιλική σχέση, αναφέρουν οι Financial Times.

Greek Finance Forum
 http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/04/e-mail_3082.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...