Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Δεν φτάνει που πληρώνουν τις ξαπλώστρες το ΔΕΠΤΑΗ απαγορεύει δια ροπάλου ακόμα και νερό αγορασμένο από αλλού [photo]

Στο Ηράκλειο της Κρήτης οι δημότες αλλά και οι παραθεριστές της περιοχής ζουν την απόλυτη παράνοια στη παραλία της περιοχής Καρτερού και πιο συγκεκριμένα στην δημοτική (!) πλαζ "Ακτή" που διαχειρίζεται η δημοτική επιχείρηση ΔΕΠΤΑΗ. Φωτογραφία που μας έστειλε νωρίτερα αναγνώστρια του tromaktiko, αποτυπώνει με τον πιο...
γλαφυρό τρόπο το πως σκέφτονται οι τοπικοί δημοτικοί "άρχοντες". Απαγορεύουν την αγορά και είσοδο στην δημοτική παραλία σε τρόφιμα και ροφήματα, διότι υπάρχει εκεί μέσα εστιατόριο και μπαρ που βαράει στο... κεφάλι!
Δεν φτάνει που πληρώνουν είσοδο και ξαπλώστρες σε μια παραλία που είναι κοινόχρηστη και έχουν δικαίωμα πρόσβασης όλοι μηδενός εξαιρουμένου, οι υπεύθυνοι της ΔΕΠΤΑΗ θέλουν ντε και καλά όσοι πηγαίνουν εκεί, να προμηθεύονται τρόφιμα και νερά αποκλειστικά από τα μαγαζιά της παραλίας.

Θεωρητικά, τυχεροί είστε όσοι επισκέπτεστε την δημοτική "μπίζνα" του Καρτερού. Σκεφτείτε να σας ζητούσαν να μην πηγαίνατε καν με μαγιό, αλλά να αγοράζατε από εκεί μόνο.









Μια λέξη. Ντροπή σε όλους όσους στον βωμό του χρήματος καταπατούν τα δικαιώματα των λουόμενων στην επιλογή αλλά και τον υγιή ανταγωνισμό.

Εγώ πάντως δεν θα πατούσα για κανέναν λόγο το πόδι μου σε αυτή την παραλία...
Στείλτε μας και κανένα εξώδικο τώρα για συκοφαντική δυσφήμιση. Θα έχει ενδιαφέρον να το συνεχίσουμε και με περισσότερες και πιο γαργαλιστικές πληροφορίες.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2016/06/photo_816.html

 http://kafedakigr.blogspot.com/2016/07/photo.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...