Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016

Συνέλαβαν τον ιδρυτή του Kickasstorrents και έκλεισαν το site

Οι αμερικανικές αρχές συνέλαβαν τον 30χρονο Ουκρανό Artem Vaulin, ιδρυτή του Kickastorrents. O Artem είναι μέσα, με τις κατηγορίες της απάτης, της σύστασης συμμορίας για τη διάπραξη εγκλήματος και του ξεπλύματος βρόμικου χρήματος.

To Kickasstorrents που ξεκίνησε το 2008, είναι ένα site από το οποίο, εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο, “κατέβαζαν” καθημερινά με την μορφή torrent, ΠΑΡΑΝΟΜΑ, σειρές, ταινίες, παιχνίδια και διάφορα άλλα αρχεία.

O Vaulin, συνελήφθη στην Πολωνία, μετά από εντολή που δόθηκε από τις ΗΠΑ, καθότι ο Ουκρανός διέθετε και παράνομο server στο Chicago.Ο 30 χρόνος  φαίνεται να είναι εκτός από ιδρυτής και ο εγκέφαλος του kickasttorrents, του μεγαλύτερου site παράνομου ¨κατεβάσματος¨ υλικού στον κόσμο, σύμφωνα με το αμερικάνικο υπουργείο, καθώς υπολογίζεται ότι από το site έχει ¨κατέβει¨ υλικό που κοστολογείται στο 1 δισεκατομμύριο δολάρια.
Όλοι οι ιστότοποι του kickass.to έχουν κατασχεθεί και το site δεν είναι πλέον online.


http://luben.tv/stream/85861

 http://greekto.blogspot.gr/2016/07/kickasstorrents-site.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...