Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη, 5 Ιουλίου 2016

Ένα στα τρία βενζινάδικα με «πειραγμένες» αντλίες

Σοκάρουν τα στοιχεία της διεύθυνσης Μετρολογίας της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας, σύμφωνα με τα οποία, ένα στα τρία πρατήρια πιάστηκαν, σε δειγματολογικούς ελέγχους,  να κλέβουν τους καταναλωτές από 7 έως και 15 λεπτά το λίτρο. Οι επιτήδειοι, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Έθνους»,  επεμβαίνουν στις αντλίες με εξελιγμένο λογισμικό που δεν ανακαλύπτεται με τους κλασικούς ελέγχους.
Η διεύθυνση Μετρολογίας της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας εδώ κι έναν μήνα ενεργοποίησε εκ νέου τις εφόδους σε βενζινάδικα με τη χρήση του «μυστικού αυτοκινήτου». Αυτό διαθέτει κρυφό εξοπλισμό, ειδικό ρεζερβουάρ, και έχει τη δυνατότητα να μετρά τις πραγματικές ποσότητες των λίτρων που φεύγουν από τα στόμια των αντλιών.
   
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ένα στα τρία πρατήρια είχε «πειραγμένες» αντλίες αδειάζοντας έτσι από 5% έως 11% τα ρεζερβουάρ των οχημάτων και φυσικά και τις τσέπες των οδηγών που δεν μπορούσαν να κατανοήσουν πώς είναι δυνατόν ενώ έβαζαν 20 ευρώ βενζίνη ο δείκτης να μένει αμετακίνητος.
Οι πρώτοι αιφνιδιαστικοί έλεγχοι του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης έγιναν σε βενζινάδικα στον Κορυδαλλό, στον Ταύρο, το Κερατσίνι και τη Νίκαια.http://www.trelokouneli.gr/stichia-sok-ena-sta-tria-venzinadika-me-piragmenes-antlies/

http://kafedakigr.blogspot.com/2016/07/blog-post_71.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...