Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

Βαρβαρότητες στην Τουρκία: Πολίτες λιντσάρουν, μαστιγώνουν, ποδοπατούν στρατιώτες που παραδίνονται [εικόνες]

Φωτογραφίες: Hurriyet
Φρικτές εικόνες κάνουν τον γύρο του κόσμου, από τα όσα συνέβησαν στην Τουρκία το πρωί του Σαββάτου, όταν άρχισαν να παραδίνονται στρατιώτες που πήραν μέρος στην απόπειρα πραξικοπήματος.


Στη γέφυρα του Βοσπόρου, όπου παραδόθηκαν μερικές δεκάδες στρατιώτες, έχοντας πρώτα αφήσει στο οδόστρωμα τα όπλα και την εξάρτυσή τους, γνώρισαν τον θυμό των πολιτών. Κάποιοι από αυτούς τους χτύπησαν, άλλοι δεν δίστασαν να τους ποδοπατήσουν, ενώ χαρακτηριστική είναι και η φωτογραφία που μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, με έναν άνδρα που μαστιγώνει στρατιώτες με μία ζώνη. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, λίντσαραν έναν στρατιώτη μέχρι θανάτου!
Ιδιαίτερη ανησυχία όμως προκαλεί και η πληροφορία που μεταδίδει μόνο ένα τουρκικό μέσο, το Sozcu, σύμφωνα με το οποίο υπάρχουν και αποκεφαλισμοί στρατιωτών! Πληροφορία που μέχρι στιγμής δεν μεταδίδει κανένα από τα διεθνή δίκτυα.





 -----------------
Στην Αγκυρα, δεκάδες πραξικοπηματίες έζησαν τον απόλυτο εξευτελισμό, καθώς αναγκάστηκαν να παραδοθούν γυμνοί, έχοντας βγάλει τις στολές τους, όταν αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το αρχηγείο του Στρατού το οποίο είχαν καταλάβει.


Φωτογραφίες: Hurriyet

Πηγή:  iefimerida.gr
 http://anemosanatropis.blogspot.gr/2016/07/blog-post_874.html

 http://kafedakigr.blogspot.com/2016/07/blog-post_17.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...