Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2016

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Έχω περίπου 4 λίτρα μητρικό γάλα στην κατάψυξη

Καλεσμένη στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου βρέθηκε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την μητρότητα και το κατά πόσο αυτή έχει αλλάξει την ζωή της. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι έχει επιλέξει το θηλασμό και μάλιστα παρότρυνε και τις νέες μητέρες να τον προτιμούν.
Όταν η Μαρία Μπακοδήμου την ρώτησε αν κρατάει μητρικό γάλα στην κατάψυξη λόγω της δουλειάς, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου απάντησε πως: «έχω μια καλή τράπεζα στην κατάψυξη και βγάζω καθημερινά για να της δίνω».
   
«Όταν λες καλή τράπεζα, πόσο έχεις; Πόσα ml;» ρώτησε η Μαρία Μπακοδήμου.
«Περίπου 4 λίτρα» είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αφήνοντας άναυδους τους παρουσιαστές που στη συνέχεια ξέσπασαν σε γέλια όταν ο συνεργάτης τους ρώτησε αν το πουλάει.
«Μη το γελάς! Ξέρεις ότι υπάρχει αγορά για το μητρικό γάλα;» απάντησε η ηθοποιός δίνοντας περαιτέρω πληροφορίες για το μύθο που κυκλοφορεί.
«Καταρχήν και παγωτά έκαναν στο Λονδίνο με μητρικό γάλα. Αν το πουλάνε ακριβά να το σκεφτείς» συνέχισε η Μαρία Μπακοδήμου.http://www.trelokouneli.gr/phneloph-anastasopoulou-echo-peripou-4-litra-mhtriko-gala-sthn-katapsuxh/

http://kafedakigr.blogspot.com/2016/07/4.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...