Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014

Ψεύτικη εφαρμογή Skype μέσω Windows 8.1


Παρόλο που η Μicrosoft έχει υποσχεθεί να είναι πιο προσεχτική κατά την επιλογή των εφαρμογών που διατίθενται από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αποδεικνύεται αρκετές πλαστές εφαρμογές για Windows 8.1 έχουν εγκριθεί και είναι…

διαθέσιμες για λήψη μέσω του Windows Store.
Μια εφαρμογή με τίτλο ‘Download Skype Here’ έχει καταχωρηθεί στο διαδικτυακό κατάστημα, η οποία όπως είναι σαφές χρησιμοποιεί την ονομασία της δημοφιλούς  εφαρμογής VoIP, για να παραπλανήσει τους χρήστες ώστε να την κατεβάσουν.
Η περιγραφή της εφαρμογής είναι πολύ σύντομη και δεν αναφέρει πληροφορίες σχετικά με το app, ενώ το μοναδικό screenshot περιέχει κείμενο με πολλά ορθογραφικά και συντακτικά λάθη, που φανερώνει την προχειρότητα της εφαρμογής.
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η εφαρμογή θα πρέπει να απομακρυνθεί από το διαδικτυακό κατάστημα το συντομότερο δυνατό, ώστε να διασφαλιστεί ότι παρέχονται στους χρήστες μόνο υψηλής ποιότητας εφαρμογές.
Πηγή: SecNews
http://www.trelokouneli.gr/pseutikh-efarmogi-skype-meso-windows-8-1/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...