Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2014

Πόση ζάχαρη περιέχει το ποπ κορν του σινεμά – θα εκπλαγείτε!

Το ποπ κορν είναι το απόλυτο συνοδευτικό όταν βλέπουμε ταινία στο σινεμά. Γνωρίζετε όμως... με πόση ζάχαρη μπορεί να σας φορτώσει το αγαπημένο σνακ;

Η κυβερνητική εκπρόσωπος της Βρετανίας Σούζαν Τζεμπ ζήτησε από τις αλυσίδες κινηματογράφων να δώσουν αναλυτικά δεδομένα για τη διατροφική αξία των προϊόντων που παρέχουν στους καταναλωτές.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έκανε έκκληση για τον περιορισμό της ζάχαρης που καταναλώνουμε σε ημερήσια βάση. Ο ΠΟΥ τονίζει ότι δεν πρέπει οι ποσότητες να ξεπερνούν τις 6 κουταλιές του γλυκού καθημερινά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσαν οι αλυσίδες γνωστών κινηματογράφων, ένα μεγάλο ποπ κορν και ένα αναψυκτικό μπορεί να αντιστοιχούν στην επιτρεπόμενη ποσότητα ζάχαρης συνολικά για μία ολόκληρη εβδομάδα!

Συγκεκριμένα, ένα ποπ κορν 200 γραμμαρίων μπορεί να περιέχει 30 ή και 35 κουταλιές ζάχαρης, ανάλογα με το είδος και τα πρόσθετα γεύσης.
onmed.gr
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2014/03/blog-post_3127.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...