• Συλλεκτικά Κέρματα

 • Koula News

 • Pixwords Λύσεις

 • 250+ Flash Games

 • PixWords Scenes Λύσεις

 • 12 Ελληνικά Torrent Sites 2016

 • Γεωπονικά Θέματα!

 • PicWords Λύσεις

 • ΛεξοΜανία Λύσεις

 • Slice Words Λύσεις

 • Me1matia Channel

 • Apache OpenOffice 4.1.7

Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2014

Η γυναίκα που θέλει να μολύνει 2000 ανδρες με τον ιο του AIDS

Παγκόσμια φήμη έχει αποκτήση η «μαύρη χήρα» της Κένυας η οποία έχει βάλει ως σκοπό της ζωής της να μολύνει όσο το δυνατόν περισσότερους άνδρες με…

τον ιό του AIDS, έχοντας καταφέρει μέχρι στιγμής να «σημαδέψει» 324…
Πρόκειται για μία 19χρονη φοιτήτρια η οποία έχει μεταδώσει ιό του AIDS όντας οροθετική, επιδιώκοντας σεξουαλική συνεύρεση πάντοτε χωρίς προφυλάξεις.
Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της 22ας Σεπτεμβρίου του 2013 και όπως λέει η ίδια, δεν θα ξεχάσει ποτέ. «Πήγαμε για clubbing στην πόλη με κάτι φίλες και εκεί μέθυσαμε και γνωρίσαμε κάποιους τελειόφοιτους απο το πανεπιστήμιο μας και στη συνέχεια πήγαμε πίσω στους ξενώνες για τον δεύτερο γύρο του πάρτυ«, λέει και στην συνέχεια αποκαλύπτει πως όταν ξύπνησε το πρωί, συνειδητοποίησε ότι ένα αγόρι που βρισκόταν δίπλα της είχε κάνει σεξ μαζί της ενώ ήταν μεθυσμένη.
«Ρώτησα μόνο αν χρησιμοποίησε προφυλακτικό και μου είπε ναι, όμως όταν πήγα να κάνω μπάνιο παρατήρησα σπέρμα εκεί κάτω! Ήθελα να αυτοκτονήσω , φοβόμουν να μην μείνω έγκυος και να μην έχω HIV» συμπλήρωσε.
«Έιχα πάθει κατάθλιψη και έπινα αλκοόλ μέχρι να πεθάνω, ακόμη αγόρασα δηλητήριο, ο πόνος ήταν αφόρητος και δεν ήξερα πώς να αντιμετωπίσω τον κόσμο, δεν είχα το κουράγιο να κοιτάξω τους γονείς μου στα μάτια, τα παράτησα όλα και απλά ήθελα να τελειώσω τη ζωή μου. Το μέλλον μου είχε καταστραφεί, με κάποιο τρόπο κάποιος έπρεπε να πληρώσει», λέει η νεαρή περιγράφοντας πώς ένιωσε όταν έμαθε πως είναι οροθετική.
«Πλέον έχω αποδεχτεί τη μοίρα μου και υποσχέθηκα στον εαυτό μου να κάνω όλους τους άνδρες που θα συναντήσω να υποφέρουν! Ξέρω ότι είμαι ελκυστική τόσο για τους ελεύθερους άνδρες όσο και για τους παντρεμένους, με κυνηγούν αριστερά, δεξιά και στο κέντρο», λέει γελώντας η 19χρονη αγνοώντας πως η συμπεριφορά της αποτελεί κίνδυνο για την δημόσια υγεία.
«Έθαψα το καλό κορίτσι που ήμουν κάποτε και έγινα το κακό κορίτσι , στόχος μου είναι να μολύνω όσο το δυνατόν περισσότερους», εξηγεί και συνεχίζει: «Δεν περνάει μια ημέρα χωρίς να κάνω σεξ, ως επί το πλείστον και με τέσσερα διαφορετικά άτομα ανά ημέρα». «Η ημέρα σας έρχεται, εσείς οι άντρες καταστρέψατε τη ζωή μου και θα κάνω εσάς και τους ανθρώπους σας να πληρώσετε γι “αυτό», καταλήγει.
Η κοπέλα αποκαλύπτει παράλληλα πως από τα 324 άτομα που έχει μολύνει, οι 156 ήταν φοιτητές στο Πανεπιστήμιο Kabarak όπου σπουδάζει ενώ τα υπόλοιπα άτομα είναι παντρεμένοι, καθηγητές, δικηγόροι, διασημότητες, μέχρι και πολιτικοί. Σκοπός της είναι να μολύνει γύρω στους 2000 άντρες.
Η ταυτότητά της μέχρι στιγμής δεν έχει δημοσιοποιηθεί ωστόσο όλα άλλαξαν όταν Daily Post της Κένυας, δημοσιοποίησε την φωτογραφία της μέσω του προσωπικού της προφίλ στο Facebook, χωρίς να αναφέρει ωστόσο το όνομά της.

http://www.trelokouneli.gr/i-gineka-pou-theli-na-molini-2000-andres-me-ton-io-tou-aids/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...