Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη, 25 Μαρτίου 2014

Οργισμένοι συγγενείς των κινέζων επιβατών «Η μαλαισιανή κυβέρνηση μας εξαπάτησε»

Οργισμένοι συγγενείς των κινέζων επιβατών της πτήσης MH370 της Malaysia Airlines πραγματοποίησαν πορεία προς τη μαλαισιανή πρεσβεία στο Πεκίνο.

Οργισμένοι συγγενείς των κινέζων επιβατών της πτήσης MH370 της Malaysia Airlines χαρακτήρισαν σήμερα την μαλαισιανή κυβέρνηση και τον εθνικό αερομεταφορέα της χώρας «εκτελεστές» και πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία έξω από την πρεσβεία της Μαλαισίας στο Πεκίνο.

Δεκάδες μέλη των οικογενειών των κινέζων επιβατών φώναζαν «Η μαλαισιανή κυβέρνηση μας εξαπάτησε» και «Μαλαισία φέρε πίσω τους συγγενείς μας» την ώρα που πραγματοποιούσαν ειρηνική πορεία προς την πρεσβεία.

Η αστυνομία είχε αποκλείσει το κτίριο της πρεσβείας, εμποδίζοντας τους διαδηλωτές να πλησιάσουν.

Οι συγγενείς κρατούσαν πανό που έγραφαν: «MH370, μην μας αφήνεις να περιμένουμε πολύ!» και «1,3 δισεκατομμύριο άνθρωποι περιμένουν να υποδεχθούν το αεροπλάνο». Όλοι φορούσαν μπλουζάκια που έγραφαν: «Καλή τύχη MH370, επίστρεψε σπίτι με ασφάλεια».
Φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στα κινεζικά μέσα δείχνουν διαδηλωτές να κρατούν πανό που έγραφαν: «Malaysia Airlines! Μας οφείλεις μια εξήγηση».

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2014/03/blog-post_1006.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...