Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2014

Να μειώσουν τη διαφορά τους από την Mercedes έχουν ως στόχο στη McLaren

Να κλείσουν τη ψαλίδα με την Mercedes και τη Williams θέλουν στην McLaren.Η βρετανική ομάδα που είχε στόχο αρχικά να δημιουργήσει ένα αξιόπιστο μονοθέσιο πλέον στοχεύει σε αναβαθμίσεις – μέχρι το γκραν πρι της Ισπανίας- που στόχο θα έχουν να κάνουν την MP4-29 πιο γρήγορη.

«Είναι αλήθεια ότι η Mercedes και η Williams έχουν τον ίδιο ρυθμό. Είναι ταχύτεροι από όλες τις άλλες ομάδες. Εμείς στις δοκιμές επικεντρωθήκαμε στο να δημιουργήσουμε ένα μονοθέσιο αξιόπιστο και το γκραν πρι της Αυστραλίας επιβεβαίωσε τη στρατηγική μας. Η αξιοπιστία είναι το κλειδί για να πάρουμε βαθμούς από την αρχή της σεζόν. Τώρα πιέζουμε για να βελτιώσουμε την απόδοσή μας, θέλουμε να κλείσουμε τη διαφορά με την Mercedes και από τους άλλους. Στόχος μας είναι να τους φτάσουμε μέχρι το γκραν πρι της Βαρκελώνης», ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα της ομάδας, Ερίκ Μπουγιέ.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2014/03/mercedes-mclaren.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...