Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη, 20 Μαρτίου 2014

Το νορβηγικό φορτηγό πλοίο Hoegh St. Petersburg στην περιοχή όπου εντοπίσθηκαν τα συντρίμμια

Το νορβηγικό φορτηγό πλοίο Hoegh St. Petersburg έφθασε στην περιοχή του νότιου Ινδικού Ωκεανού, όπου... εντοπίσθηκαν από δορυφόρο δύο μεγάλου μεγέθους επιπλέοντα αντικείμενα, πιθανόν συντρίμμια του εξαφανισμένου μαλαισιανού Boeing 777, όπως ανακοίνωσε η πλοιοκτήτρια εταιρεία.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το νορβηγικό πλοίο κατευθυνόταν από τη Μαδαγασκάρη προς τη Μελβούρνη, όταν έλαβε το σήμα των αυστραλιανών αρχών να συμμετάσχει στις έρευνες για τα δύο ακτικείμενα που εντοπίσθηκαν εδώ και τέσσερις ημέρες από δορυφόρο 2.500 χιλιόμετρα νοτιο-δυτικά του Περθ της Αυστραλίας.

"Λάβαμε σήμα από τις αυστραλιανές αρχές να ερευνήσουμε την περιοχή και θα παραμείνουμε όσο διάστημα χρειάζεται", δήλωσε ο Κρίστιαν Ολσεν, εκπρόσωπος της Hoegh Autoliners.

Το νορβηγικό πλοίο είναι το πρώτο έφθασε στην περιοχή.

Το μεγαλύτερο από τα επιπλέοντα αντικείμενα είναι μήκους άνω των 24 μέτρων και φαίνεται ότι πλέει σε μία περιοχή όπου το βάθος φτάνει τις πολλές χιλιάδες μέτρα, δήλωσαν αυστραλοί αξιωματούχοι. Το δεύτερο ακτικείμενο είναι μήκους 5 μέτρων.

 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2014/03/hoegh-st-petersburg.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...