Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Yπέστη εγκεφαλική αιμορραγία ο Schumacher ενώ έκανε σκι παρόλο που φορούσε κράνος

data Τραυματίστηκε ο Schumacher, ενώ έκανε σκι [Ανανεωμένο]
Είναι γνωστή η λατρεία του Michael Schumacher τόσο στις μηχανές, όσο και στο χειμερινό σκι.
Ο εφτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 και ενώ ήταν σε διακοπές στο πολυτελές χειμερινό θέρετρο στο Meribel της Γαλλίας, είχε ένα ατύχημα, αφού έπεσε σε ένα βράχο καθώς έκανε το αγαπημένο του χειμερινό άθλημα και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες  τραυματίστηκε σοβαρά  στο κεφάλι.
Σύμφωνα με γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό, οι τραυματιοφορείς έφτασαν κοντά του σε διάστημα οκτώ λεπτών. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο στην κοντινή Moutiers.
Ο 44χρονος Γερμανός βρισκόταν μόνος του τη στιγμή του ατυχήματος και ήταν σοκαρισμένος αλλά είχε τις αισθήσεις του, με τον τραυματισμό στο κεφάλι, μέχρι στιγμής να αναφέρεται ως σοβαρός, παρόλο που φορούσε κράνος.
Ο διευθυντής του χιονοδρομικού κέντρου, Christophe Gernignon-Lecomte δήλωσε:
Μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της Grenoble. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε τη σοβαρότητα του τραυματισμού. Βρίσκεται έρευνα σε εξέλιξη για τα αίτια του ατυχήματος. Δεν γνωρίζουμε προς το παρόν αν συνέβη εντός ή εκτός πίστας”.
Ενώ αργότερα πρόσθεσε:
Το ατύχημα έγινε στις 11:07 τοπική (12:07 ώρα Ελλάδας) εκτός πίστας στο Meribel. Φορούσε κράνος και χτύπησε σε βράχο. Οι τραυματιοφορείς βρίσκονταν κοντά του στις 11:15 τοπική. Του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από το Moutiers. Ήταν σοκαρισμένος, ανήσυχος, αλλά είχε τις αισθήσεις του. Πιθανώς έχουμε να κάνουμε με ένα τραύμα στο κεφάλι, αλλά δεν είναι πολύ σοβαρό.
Η manager τού Γερμανού, Sabine Kehm, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση για το περιστατικό:
Ο Michael έπεσε με το κεφάλι όταν ήταν σ’ ένα ιδιωτικό ταξίδι στις Γαλλικές Άλπεις. Οδηγήθηκε στο νοσοκομείο και λαμβάνει επαγγελματική ιατρική φροντίδα. Ζητούμε την κατανόησή σας για το γεγονός ότι δεν μπορούμε να δίνουμε συνεχείς πληροφορίες για την υγεία του. Φορούσε κράνος και δεν ήταν μόνος του. Κανένας άλλος δεν είχε εμπλακεί στο περιστατικό.
Ανανέωση 20:10: Οι γιατροί κάνουν λόγο πως η υγεία του Schumacher είναι εκτός κινδύνου και πως περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων ώστε να διαπιστώσουν εάν υπάρχουν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Κλείνουν λέγοντας το ο Schumacher σώθηκε επειδή φορούσε κράνος.
Ανανέωση 23:00: Γαλλικά μέσα αναφέρουν πως ο Γερμανός υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία, με μερικά μέσα να κάνουν λόγω πως το χτύπημα να είναι πιο σοβαρό απ’ότι αρχικά πίστευαν οι γιατροί. Στο νοσοκομείο έχει μεταβεί και ο γιατρός Ζεράρ Σαϊλάν, ο οποίος είχε αναλάβει την ιατρική φροντίδα του Schumacher, όταν ο τελευταίος είχε σπάσει το πόδι του στο Silversone το 1999.

http://www.autoblog.gr/2013/12/29/michael-schumacher-suffers-head-injury-while-skiing/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...