Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Ένα μυστικό συστατικό για να ψήσεις το τέλειο μπέικον

Το μόνο που αρκεί είναι..
Λίγο νερό! Λένε ότι το να προσθέσεις λίγο νερό στο τηγάνι που μαγειρεύεις…

το μπέικον βοηθάει στο να ελαττωθεί το πιτσίλισμα και να μην λερώσεις τα πάντα γύρω σου. Αυτό που δεν μπορείς να φανταστείς, όμως, είναι ότι το νερό είναι το κλειδί για καλύτερο και πιο γευστικό μπέικον.

Το μυστικό είναι να καλύψεις με νερό τα κομμάτια του μπέικον. Το νερό μπαίνει μέσα στο λίπος και έτσι μέχρι να βράσει το νερό και το μπέικον να είναι έτοιμο δεν πρόκειται να πιτσιλιστεί τίποτα τριγύρω. Από την άλλη αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να πετύχεις την ιδανική τραγανότητα και υφή στο μπέικόν σου.

Δεν είναι, όμως, απαραίτητο να σκεπάσεις το μπέικον με νερό. Και με πιο μικρή ποσότητα το αποτέλεσμα είναι εξίσου καλό. Μόλις, λοιπόν, βάλεις το μπέικον στο τηγάνι πρόσθεσε αρκετό νερό για να καλύψεις την επιφάνεια του τηγανιού και μαγείρεψε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά μέχρι να απορροφηθεί το νερό. Μείωσε τη θερμοκρασία και μαγείρεψε για λίγο ακόμα το μπέικον μέχρι να γίνει τραγανό.

http://www.trelokouneli.gr/ena-mustiko-sustatiko-gia-na-psiseis-to-teleio-mpeikon/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...