Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Θρίλερ με το πτώμα που βρέθηκε να επιπλέει στον Αγ. Νικόλαο

Ένα θρίλερ εκτυλίσσεται από τις 12:30 το μεσημέρι στον Άγ. Νικόλαο, τη στιγμή δηλαδή που κάτοικοι είδαν να επιπλέει ένα πτώμα...
πενήντα μόλις μέτρα από την παραλία της Κιτροπλατείας.

Στο σημείο έσπευσαν οι λιμενικές αρχές καθώς και ο ιατροδικαστής Μανόλης Μιχαλοδημητράκης και το μόνο που μπορεί να ειπωθεί μέχρι στιγμής είναι ότι το πτώμα ανήκει σε άντρα, απροσδιορίστου ηλικίας και ταυτότητας.

Η υπόθεση έφερε πάλι στην επικαιρότητα ένα δεύτερο θρίλερ που ξεκίνησε από τις 7 Δεκεμβρίου με την εξαφάνιση του 22χρονου Λέρι Τσιχλάτζε ο οποίος κατάγεται από την Καβάλα (δείτε εδώ).

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, μόλις έγινε γνωστή η είδηση για το σημερινό μακάβριο εύρημα, συγγενείς του 22χρονου μετέβησαν στο Λιμεναρχείο και εκεί είδαν φωτογραφίες του πτώματος, εξετάζοντας το ενδεχόμενο αυτό να ανήκει στον αγαπημένο τους που αγνοείται. Όμως η παραμόρφωση και οι αλλοιώσεις που αυτό φέρει είναι τέτοιες, που δεν κατέστη δυνατή ούτε η αναγνώριση αλλά ούτε και η μετά βεβαιότητα απόρριψη της πιθανότητας το πτώμα να ανήκει στον νεαρό.

Η σορός του άτυχου άντρα έχει μεταφερθεί στο Ηράκλειο, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, και αναμένεται η νεκροψία - νεκροτομή από τον ιατροδικαστή.
http://www.flashnews.gr
 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/12/blog-post_7677.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...