Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2013

Σημάδια βελτίωσης παρουσιάζει η κατάσταση του Σουμάχερ

Οι θεράποντες ιατροί του Μίκαελ Σουμάχερ ενημέρωσαν σε νέα συνέντευξη Τύπου τους δημοσιογράφους, τονίζοντας ότι... ο κορυφαίος πιλότος της Formula 1 υπεβλήθη σε δεύτερη επέμβαση ώστε να αποσυμφορηθεί η κρανιοεγκεφαλική πίεση.

Η επέμβαση διήρκεσε δύο ώρες, η κατάστασή του παρουσιάζει κάποια σημάδια βελτίωσης, αλλά δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο, τόνισαν οι γιατροί του. Όπως επεσήμαναν μετά τη δεύτερη επέμβαση ελέγχουν καλύτερα την κατάσταση, αλλά είναι ακόμη σε κρίσιμο σημείο. Είναι σε συνεχή επικοινωνία και ενημερώνουν διαρκώς την οικογένεια του Σουμάχερ, ενώ προειδοποίησαν ότι ακόμη υπάρχει έντονη αιμορραγία.

"Ακόμη δεν μπορούμε να κάνουμε πρόβλεψη πώς θα είναι όταν συνέλθει από το κώμα" τόνισε ένας από τους γιατρούς. "Δεν είναι σε παρόμοια κατάσταση με χθες. Ώρα με την ώρα παρατηρούμε την κατάστασή του, καθώς τη μια ώρα βελτιώνεται και την άλλη είναι χειρότερα", ενώ άλλος γιατρός αρνήθηκε να πει ότι είναι αισιόδοξος: "Είναι πολύ ευαίσθητη η κατάστασή του, μπορούμε να πούμε ότι είναι κρίσιμη".

"Είμαστε εδώ να σας πούμε τι συνέβη τις τελευταίες 24 ώρες. Δεν μπορούμε να σας πούμε τι θα γίνει στο μέλλον... Όλα πήγαν καλά με την επέμβαση και στη διάρκεια της νύχτας έδειξε σταδιακή βελτίωση", συμπλήρωσαν οι θεράποντες γιατροί.

"Δεν μπορούμε να κρύψουμε την έκπληξή μας με τη χθεσινοβραδινή εξέταση και σήμερα με τη βελτίωση που έδειξε ώστε να αποφασίσουμε να κάνουμε την επέμβαση. Ήταν δύσκολη απόφαση" συμπλήρωσε ένας από τους γιατρούς.

Οι γιατροί του επίσης ανέφεραν ότι τον κρατούν σε τεχνητό κώμα κι αυτό "θα διαρκέσει όσο κρίνουμε ότι είναι απαραίτητο".

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/12/blog-post_5752.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...