Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2013

Νεκρός βρέθηκε ηλικιωμένος που αναζητούνταν με Silver Alert

Δεν είχε αίσιο τέλος η περιπέτεια του Νικολάου Τηλέμη που είχε χαθεί στις 04.12.2013 από το Νέο Κόσμο στην Αθήνα.

Το Σάββατο 08.12.2013, η Κοινωνική Υπηρεσία δέχθηκε κλήση στην Εθνική Γραμμή SOS 1065 και ενημερώθηκε για τον εντοπισμό και την απώλεια ζωής του άτυχου άνδρα.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της 8ης Δεκεμβρίου 2013, εντοπίστηκε, από τους οικείους του, η σορός του σε αποθήκη που διατηρούσε ο ηλικιωμένος. Ακριβής εικόνα για τα αίτια θανάτου θα δοθεί από την έκθεση του Ιατροδικαστή.

Ο άτυχος 64χρονος, είχε εξαφανισθεί από το σπίτι του, στο Νέο Κόσμο, την 04.12.2013, ενώ την ανησυχία των δικών του ανθρώπων επέτεινε το γεγονός ότι τα κλειδιά του διαμερίσματός του βρέθηκαν πάνω στην εξώπορτα. Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, με τη συγκέντρωση των δικαιολογητικών από τους οικείους του την 08.12.2013, εξέδωσε SILVER ALERT για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του. Δυστυχώς, βρέθηκε νεκρός...

Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.

Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.

 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/12/silver-alert.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...