Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Πρόστιμο μαμούθ 102 εκατομ. ευρώ σε Χανιώτη επιχειρηματία!

Το ασύλληπτο ποσό των περίπου 102 εκατομμυρίων ευρώ επέβαλε το ΣΔΟΕ σε γνωστό Χανιώτη επιχειρηματία που ασχολείται με την εισαγωγή κρεάτων από το εξωτερικό.

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί ποτέ μια και η φοροδιαφυγή του συγκεκριμένου επιχειρηματία ξεπερνά κάθε όριο.

Συγκεκριμένα σε έλεγχο που διενήργησε το ΣΔΟΕ Κρήτης στην επιχείρηση του Χανιώτη βρήκε εικονικά τιμολόγια 51 εκατομμυρίων ευρώ!

Έτσι εάν ο Χανιώτης εισαγωγέας δεν συμβιβαστεί καλείται να πληρώσει ως πρόστιμο το διπλάσιο ποσό των εικονικών τιμολογίων, δηλαδή 102 εκατομμύρια ευρώ.

Εάν συμβιβαστεί θα πληρώσει το 50% της αξίας, δηλαδή περίπου 25 εκατομμύρια ευρώ.

Εικονικά τιμολόγια, εικονικές και οι εταιρείες

Ο Χανιώτης επιχειρηματίας αν και έφερνε απευθείας τα κρέατα από το εξωτερικό ο ίδιος, παρουσίαζε ότι οι εισαγωγές γίνονταν από "μαϊμού" εταιρείες από τις οποίες υποτίθεται έπαιρνε αυτός το εμπόρευμα.

Στην παρούσα φάση αναμένεται να γίνει έκθεση ελέγχου για τα έτη 2007-2009, ενώ το ΣΔΟΕ Κρήτης προχωρά πλέον στον έλεγχο της δεύτερης εταιρείας του Χανιώτη.
flashnews.gr
 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/12/102.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...