Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Έρχονται οι «εύκαμπτες» οθόνες σε smartphones


Η κορεατική εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών Samsung σκοπεύει να κυκλοφορήσει σύντομα «εύκαμπτες» οθόνες σε «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα, όπως έγινε γνωστό, στο περιθώριο...
εκδήλωσης για την παρουσίαση του μοντέλου της εταιρείας, Galaxy Note 3, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Σεούλ.

Οι νέες «έξυπνες» συσκευές θα διαθέτουν πλαστικά πάνελ με ενσωματωμένες διόδους εκπομπής φωτός (OLED). Τον Ιανουάριο, η Samsung παρουσίασε ένα πρωτότυπο μοντέλο με καμπυλωτές αναδιπλούμενες οθόνες. Πάρα ταύτα, ειδικοί στον χώρο της έρευνας για ηλεκτρονικές συσκευές, τονίζουν ότι υπάρχουν αρκετές αμφιβολίες σχετικά με το κατά πόσο μπορεί η συγκεκριμένη τεχνολογία να βγει στην αγορά σε χαμηλό κόστος και ταυτόχρονα να είναι αξιόπιστη.

Ο αναλυτής της CCS, Μπεν Γουντ, μιλώντας στο δίκτυο BBC, υπογράμμισε: «Μια καμπυλωτή εύκαμπτη οθόνη δεν πρόκειται να φέρει επανάσταση στο χώρο των έξυπνων συσκευών ούτε πρόκειται να αλλάξει δραστικά την καθημερινή εμπειρία του χρήστη. Ωστόσο, θα επιτρέψει στη Samsung να ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες κατασκευάστριες εταιρείες έξυπνων συσκευών».
pelop.gr
 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/09/smartphones_26.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...